Deze 3 sterrenbeelden vinden dat ze altijd gelijk hebben Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze 3 sterrenbeelden vinden dat ze altijd gelijk hebben

Sommige mensen hebben altijd gelijk. Nouja, dat vinden ze zelf in ieder geval. Je kunt het betweters noemen, want ze staan niet bepaald open voor andermans mening. Déze drie sterrenbeelden hebben altijd het laatste woord.

Staat jouw sterrenbeeld er ook bij?

Maagd

Oke, we moeten het toegeven: Maagden kunnen behoorlijk briljant zijn. Jij wordt geregeerd door Mercurius, de planeet van wijsheid. Je kunt flink indruk op ons maken met al jouw interessante weetjes en vlotte humor. Bij etentjes zorg je altijd voor goede gesprekken, maar soms kan je wel erg scherp uit de hoek komen. Uit het niets kan je de gastvrouw aanraden om azijn bij het water in de vaas te doen, zodat de bloemen niet doodgaan. Of als ze in de in de keuken in de weer is met een paprika in blokjes snijden, laat jij zien dat er een betere manier is. Jij bent snel bezorgd en ziet overal ongelukken. Iemand houdt het keukenmes niet goed vast of er zit teveel water in de pan met pasta. Wat nou als die overloopt? Maagd, jij denk dat jouw manier altijd de juiste is, maar is dat ook zo?

Leeuw

Leeuwen zijn trots. Het enige dat jij erger vindt dat ongelijk hebben is toegeven dat je verkeerd zat. Op elk gebied in jouw leven weet jij passie en kracht te brengen. Jij bent er dol op om anderen te vermaken. Je laat graag al je talenten aan anderen zien en daardoor bewijs je weer aan jezelf hoe goed je bent. Als het gaat om jouw mening uiten, ben jij altijd direct en oprecht. Ook kun je erg loyaal zijn naar vrienden en familie toe. Én naar jezelf natuurlijk! Want jouw mening telt dubbel. Wat maakt jou nou echt dolgelukkig? Gezien, gehoord en begrepen worden door anderen. En gelijk krijgen, natuurlijk! Je bent het liefst diegene in de kamer die indruk maakt op iedereen. Maar weet je wat pas écht indrukwekkend is? Iemand die goed luistert.

Waterman

Watermannen vinden het belangrijk om het goede en kwade van elkaar te scheiden. Je denkt diep na over alles in het leven en hebt veel op- en aanmerkingen als het gaat om andermans mening. Waar veel mensen volgzaam zijn, trek jij juist alles in twijfel. Jij vraagt de hele dag waarom iets zo is. Waarom zien we sommige dieren als huisdieren en andere dieren als avondeten? Waarom krijgt kunst te weinig aandacht in Nederland? Jij wil graag de wereld veranderen. Als iemand het niet met je eens is, wijs je diegene af. Maar weet je, dan loop je wel de kans mis om een ander écht te begrijpen. Jij wil altijd dóór, dóór, dóór. Er is geen tijd te verliezen, want de wereld staat in brand.

Gaat je artikel over astrologie? Dan kun je deze code gebruiken om de horoscopen-nieuwsbrief aan te jagen:
Saskia WinkensGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden