Margriet logo
Deze 10 artikelen over sterrenbeelden werden in 2021 het meest gelezen op Margriet.nl Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze 10 artikelen over sterrenbeelden werden in 2021 het meest gelezen op Margriet.nl

Het einde van het jaar is aangebroken. En ook dit jaar is er weer genoeg geschreven op Margriet.nl. Op deze laatste dag van 2021 blikken we terug op de 10 meest gelezen artikelen over sterrenbeelden in 2021.

Dit waren jullie favorieten:

1. Kort lontje? Deze vijf sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie

Of jullie écht vaak ruzie maken of alleen benieuwd waren naar het antwoord: jullie waren allemaal erg nieuwsgierig naar welke vijf sterrenbeelden het vaakst ruzie hebben. Staat jouw sterrenbeeld er tussen? Je leest het in het artikel.

2. Dít sterrenbeeld gaat in 2021 zijn beste jaar ooit beleven

Hoewel 2021 nu bijna eindigt waren jullie in januari erg benieuwd of dít jullie jaar zou gaan worden. Tijd om eens terug te kijken in het artikel. Hadden de sterren gelijk?

3. Even lachen: déze drie sterrenbeelden zijn het grappigst

Natuurlijk waren jullie niet alleen benieuwd welke sterrenbeelden de grootste ruziemakers zijn. De sterren vertellen namelijk ook wie het grappigst zijn. Ook belangrijk om te weten met wie je het hardst kun lachen natuurlijk. Je kunt het teruglezen in het artikel.

4. Déze sterrenbeelden zijn gevoeliger voor een winterdip

Heb je last van een lusteloos, somber gevoel en ben je continu moe? Dan zou je wel eens een winterdip te pakken kunnen hebben. In november schreven we dit artikel, over de sterrenbeelden die het meest gevoelig zijn voor een winterdip. Nu de winter toch écht is begonnen, is het handig om te weten hoe gevoellig je bent voor die dip. Benieuwd? Lees dan het artikel.

5. Dit is het meest zeldzame sterrenbeeld (en déze komt het meest voor)

Hoe zeldzaam is mijn sterrenbeeld eigenlijk? Dat vroegen jullie je massaal af in 2021. In dit artikel geven we antwoord op deze vraag en vertellen we wat de reden kan zijn dat één sterrenbeeld wel heel vaak voorkomt.

6. Vriendschap: mensen met déze sterrenbeelden passen het best bij jou

Dit jaar waren jullie niet alleen benieuwd naar jullie eigen sterrenbeeld, maar ook naar de sterrenbeelden van anderen. Want: met welke mensen kun je het best een vriendschap sluiten? Je leest het in het artikel.

7. Dít zijn jouw meest positieve eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Jullie waren dit jaar ook nieuwsgierig naar jullie positieve eigenschappen. Ook deze eigenschappen zijn namelijk af te lezen in de sterren. Je sterrenbeeld heeft heel veel moois over je te zeggen en dat kun je natuurlijk altijd in je voordeel gebruiken. Benieuwd naar jouw positieve eigenschappen? Je leest ze in het artikel.

8. Déze slechte eigenschappen horen bij jouw sterrenbeeld

Maar niet alleen jullie positieve eigenschappen staan in de sterren geschreven. De sterren vertellen ook welke negatieve eigenschappen bij elk sterrenbeeld horen. En ook hier waren jullie dit jaar erg benieuwd naar. Heb je dit artikel gemist? Je kunt ‘m hier teruglezen.

9. Dit kapsel past bij jou, gebaseerd op je sterrenbeeld

Dat het bij de sterrenbeelden niet alleen om het innerlijk draait, laten we zien in dit artikel. We leggen uit welk kapsel bij jouw sterrenbeeld past. Tijd voor een ander kapsel? Laat de sterren het voor je bepalen!

10. Dít zijn de uiterlijke kenmerken van jouw sterrenbeeld

En tot slot op nummer 10: de uiterlijke kenmerken van jouw sterrenbeeld. Van de wilde manen van de leeuw tot de onschuldige blos van de maagd. We leggen je uit wat jouw uiterlijke kenmerken zijn op basis van je sterrenbeeld.

Beeld | Getty Images

Margriet 02 ligt in de winkel! Met een interview met actrice en cabaretière Jetty Mathurin over de mooie én moeilijke kanten van ouder worden. Maar ook alles over Kopenhagen, verhalen over oma worden tijdens corona, Anita die alles verloor na een brand en lekker slanke en gezonde recepten om die feestkilo’s gedag te zeggen. Haal Margriet snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden