Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

De vijf beste Colin Firth films

colinfirth-jpg.jpg

Deze week staat er een interview met Colin Firth in Margriet. Een goede reden om de beste films van deze acteur op een rijtje te zetten. Kruip maar alvast op de bank!

The King’s speech
The King’s speech gaat over een koning George VI (Colin Firth) die kampt met een stotterprobleem; zijn toespraken zijn een regelrechte ramp. Hij gaat in therapie om zijn spreekvaardigheid te verbeteren. Een film vol ontroerende maar ook grappige momenten.

Love actually
Het is dan wel geen kerst meer, toch blijft het een klassieker tijdens de winterdagen. Een heerlijke romantische komedie om lekker tegen manlief aan te kruipen met een warm drankje in je hand. Wat is er nou mooier dan een film waar iedereen de ware liefde vindt? Juist, de versie met Colin Firth!

Girl with a pearl earring
Gebaseerd op het verhaal achter het schilderij ‘Meisje met de parel’ van de Hollandse Johannes Vermeer. Colin Firth speelt de kunstenaar die geïnspireerd raakt door een dienstmeisje.

Bridget Jones’s diary
Bridget kampt met problemen waar menig vrouw over mee kan praten: overgewicht, roken en ze kan maar geen man vinden. Bekijk de hilarische avonturen van Bridget in haar zoektocht naar de juiste man en zwijmel weg bij Colin’s beroemde quote: ‘I like you, just the way you are’.

What a girl wants
Mr. Firth in een leren broek zien? Dan is ‘What a Girl wants’ de film voor jou. In deze luchtige komedie gaat Daphny op zoek naar haar vader, die toevallig een belangrijke politicus in Engeland blijkt te zijn.

Ook interessant