Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

De leukste overdekte zwembaden

overdekte-zwembaden-nederland1-jpg.jpg

Het zomerseizoen zit er weer op. Lekker zwemmen in het zonnetje, in zwembaden, meren of gewoon in de zee. Als de zon het water niet meer voldoende verwarmd, is er nog altijd een mooi alternatief. Overdekte zwembaden met de grootste en meest diverse glijbanen, lekker een minuutje golven of een sprong wagen van die hoge duikplank. Waar in Nederland vind je de leukste overdekte zwembaden? Margriet.nl laat het je zien!

Preston Palace – Almelo
Dit subtropisch zwem- en saunaparadijs is naast plezierig ook erg mooi om te zien. Wildwaterkreken, stroomversnellingen, een waterval en een wellness gedeelte: Preston Palace heeft het allemaal. Geniet onder de indoor sterrenhemel van een dagje totale ontspanning en waterpret!

De prijs ligt tussen de €8,25 en €16,50.

Tikibad Duinrell – Wassenaar
Ongetwijfeld het leukste overdekte zwembad van Nederland. Met elf unieke glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa. Lekker tollen in de trechter of op een valluik gaan staan in de X-stream, je verveelt je geen moment! Ook voor kleine kinderen is dit zwembad reuze geschikt.

Een ticket kost €19,50. Voor kinderen tot 4 jaar is de entree gratis.

AquaFun Sportiom – Den Bosch
In het altijd gezellige Brabant heb je AquaFun Sportiom. Lekker ontspannen in de kruiden- of bubbelbaden, de stoomcabines, even in de sauna of baantjes trekken in het 25-meterbad. Ondertussen genieten je kinderen van de spectaculaire bandenglijbaan. Voor de jonge kinderen is er een kinderbad met allerlei leuke waterattracties om mee te spelen.

De prijs ligt tussen de €6,35 en €10,95.

Tongelreep – Eindhoven
De Tongelreep in Eindhoven is al jaren een veelbezocht zwembad. De acht glijbanen en de mogelijkheid om je kinderfeestje te vieren zijn een ware trekpleister. Vooral de turbotol is erg geliefd onder de kids!

De prijs ligt tussen de €3,60 en €9,70.

Veel plonsplezier!

Ook interessant