Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

De leukste kerstuitjes!

kerst-uitjes.jpg

De kerstvakantie staat weer voor de deur. Het uitgelezen moment om iets leuks te ondernemen met je gezin of met vriendinnen. Wil je naar een sfeervolle kerstbeurs, een circus, een museum? Of een bezoek brengen aan een gezellige stad? Margriet verzamelt de leukste tips voor je!

ALF24 november – 17 januari: Amsterdam Light Festival

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival wordt onze hoofdstad door (internationale) lichtkunstenaars omgetoverd in een ware lichtstad. Er is een prachtige wandeltocht, maar vanaf het water zijn de kunstwerken misschien wel het best te bewonderen.

11 december – 10 januari: Winter UtrechtTU_winter_logo_logo_kom_naar_outline

Tot en met 10 januari van het nieuwe jaar vind je hier alle winterse evenementen in en rondom Utrecht op één plek. De start is vandaag met het Knüss Winterfest.

dawanda12 december – 23 december: DaWanda pop-up store

Tot vlak voor Kerst vind je twee weken lang in deze eerste DaWanda pop-up store de mooiste persoonlijke cadeaus, DIY-workshops en bijzondere hebbedingen. Meer info op hun Facebookpagina.

17 december – 3 januari: Circus Zanzara zanzara

Zanzara mixt circus, straattheater, live muziek en theater en brengt zijn acts met een brede glimlach en geregeld een vette knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders , opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. circuszanzara.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19 december – 3 januari:  Kerst in Artis

In de kerstvakantie zijn er speciale voorstellingen en rondleidingen door winters Artis. Wist je dat je zelfs Kerst in Artis kunt vieren? Doe bijvoorbeeld mee aan een nachtelijke wandeling op Kerstavond. Of wat dacht je van een kerstontbijt met uitzicht op de giraffen? artis.nl/kerst.

19 december – 3 januari: Kerst bij kaarslicht op het MuiderslotKerst Muiderslot

Glühwein, brandende kaarsen, sfeervol gedekte tafels en een gigantisch grote kerstboom in de Ridderzaal: tijdens de kerstvakantie is het Muiderslot een licht en warm baken in donkere dagen. Bij kaarslicht worden er rondleidingen gegeven door de met guirlandes versierde zalen. Ook de lichtjes op het plein gaan aan en in de taveerne is het goed toeven met warme winterse dranken en erwtensoep

Beauty-and-the-BeastBezoek een musical!

Zowel de Bodyguard als Beauty and the beast hebben voorstellingen tijdens de kerstdagen! Boek nu je tickets via Margriet Musical Club en krijg € 10 korting per kaartje!

Waar kunnen we jou vinden in de dagen voor Kerst? En welk event mogen we echt niet missen? Laat het ons weten!

 

 

Ook interessant