Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dag 49: Kinderen doen niet wat je zegt, zij doen wat jij doet

kinderenklein.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 49:

“Ik krijg veel mails van moeders die niet weten wat ze aan moeten met hun kinderen die niets lusten. Of kinderen die heel veel snoepen en snacken. De gouden tip heb ik niet, maar wel wat tips die hopelijk helpen. Kinderen houden ervan wanneer ze wat verantwoordelijkheid krijgen. Wat eten betreft, kun je ze hier (afhankelijk van de leeftijd uiteraard) ook deel uitmaken van het ‘management team’. Koop samen groenten op de markt en laat ze gezellig helpen tijdens het koken. Zet steeds meer gezonde dingen op tafel zonder direct al het slechte weg te halen. Dring het niet op, maar begin vooral zelf aan een gezonde levensstijl. Laat zien hoe lekker je eet en hoe goed je dit doet. Jouw goede voorbeeld doet volgen, dit werkt meestal beter dan alleen maar vertellen hoe het moet.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je in zestig dagen aan een gezondere leefstijl.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep! Ook kun je hier je vragen stellen aan detox-coach Jacqueline van Lieshout.

Ook interessant