Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Proost! Deze bruisballen voor in bad ruiken naar gin-tonic

bruisballen-bad-gin-tonic-prosecco-rose-margriet.jpg

Dat gin-tonic een heerlijke combinatie is, wisten we al. Maar voor in bad? Er zijn nu bruisballen op de markt gebracht die naar dit populaire mixje ruiken. 

Dat wordt wel héél feestelijk bubbelen. Zeker omdat er, naast gin-tonic, ook nog bruisballen zijn met de geur van andere alcoholische drankjes die hoog scoren in de bar-top tien.

Wel ruiken, niet proeven

“Deze bruisballen ogen én ruiken heerlijk. Maar we kunnen niet garanderen dat ze ook zo smaken.” Met die woorden op de site van het bedrijf waarschuwen de makers enthousiastelingen die de badparels zouden willen proeven. Blijkbaar zijn sommige mensen zo wild van gin-tonic dat het ze verleidt tot een hapje… Nee, echte alcohol zit er natuurlijk niet in de parels. Ze zijn onder meer gemaakt van kokosolie, maar bevatten ook cosmetische producten die je niet kunt eten. Voor gebruik in bad door volwassenen zijn ze echter helemaal veilig verklaard, aldus het bedrijf.

Prosecco met glitters

Behalve gin-tonic zijn er dus nog twee geuren. De bruisballen zijn ook verkrijgbaar in een rosé en een prosecco-uitvowering. En die bruisende mixjes verspreiden ook nog eens glitters door het badwater. Prijskaartje? Een tientje. Dat maakt het best een leuk cadeau – mits diegene aan wie je ze geeft een bad heeft en houdt van gin-tonic, prosecco of een roseetje, natuurlijk. Het is in elk geval een keer iets heel anders dan een klassieke lavendelgeur.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | firebox.com
Beeld | iStock

Ook interessant