Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Déze kledingwinkel heeft nu een betaalbare versie van Kate Middletons trouwjurk

kate-middleton.jpg

Kate Middleton en prins William zijn inmiddels alweer zeven jaar getrouwd. We zullen nooit vergeten hoe mooi de Duchess er op die grote dag uitzag.

Die jurk met die lange kanten mouwen en een taille waar een wesp jaloers op zou zijn… Ja, Kate was een prachtbruid. En zo kun jij er nu ook bij lopen.

Voor een prikkie trouwen als Kate Middleton

In de nieuwe bruidscollectie van H&M is namelijk een jurk die als twee druppels water lijkt op die van Kate. Het grootste verschil zit ‘m uiteraard in het prijskaartje. Waar de prijs van Kates Alexander McQueen-jurk wordt geschat op 250.000 pond (zo’n 284.458 euro), kost de H&M-versie slechts 199 euro.

Tijdloos door de mouwen

Voor die 199 euro heb je er natuurlijk geen immense sleep bij zoals de Duchess die had. Ook zal de stof van iets mindere kwaliteit zijn. Maar hé, de jurk staat je hoe dan ook goed. Modekenners noemen de bruidsjurk van Kate namelijk tijdloos, zeker door de kanten, lange mouwen die werkelijk iedereen staan – welke maat je ook hebt.

Hollen naar de webshop van H&M dus, als je binnenkort in het huwelijksbootje stapt. En dan nog even een kek rood pak voor je partner vinden. Dat zijn jullie écht net William en Kate.

Trouwjurk H&M Kate Middleton Margriet Trouwjurk H&M Kate Middleton Margriet

Bron | H&M
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Achter de trouwjurk van Sabina gaat een emotioneel liefdesverhaal schuil…

Ook interessant