Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Wat een uitvinding: deze broek laat scheten naar roosjes ruiken

broek-tegen-scheten.jpg

Zo nu en dan een wind laten, we doen het allemaal. En het is het best voor je darmen om dat af en toe gewoon te laten gebeuren. Maar hoe fijn zou het zijn als wij – en anderen – ze niet meer hoeven te ruiken? Er is nu een broek die de oplossing biedt.

Wij zaten er ook even van te kijken. Maar er is een spijkerbroek op de markt gebracht die winden en scheetjes filtert van hun stank.

Vieze geurtjes absorberen

In de broeken van het Britse merk Shreddies zit een kunststof verwerkt die vieze geurtjes zou moeten absorberen en neutraliseren. Een beetje zoals de werking van een inlegkruisje, dus. En je ziet er niks van. Voor extra zekerheid adviseert Shreddies ook hun ondergoed aan te schaffen, waardoor je een dubbele bescherming tegen vervelende luchtjes hebt.

En wat kost dat?

Vind je zo’n broek tegen scheetjes een shot in de roos? En ben je benieuwd wat je ervoor moet neertellen? De broek kost honderd pond (zo’n € 113), de boxers voor mannen zijn 24 pond (ongeveer € 27) per stuk. Vrouwen komen er iets voordeliger vanaf met negentien pond (€ 21) voor de slip. Tja, winden naar roosjes laten ruiken lukt nu eenmaal niet gratis. Ga jij het proberen? Je kunt de broek hier bestellen.

Why not double up your Shreddies Jeans and Underwear for double protection? #wednesdaywisdom

Een bericht gedeeld door Shreddies Ltd (@shreddiespants) op

Shreddies Flatulence Filtering Jeans – because women #fart too!

Een bericht gedeeld door Shreddies Ltd (@shreddiespants) op

Bron | Shreddies
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Modevlogger Francoise laat zien met welke kledingstukken je het best een buikje kunt camoufleren: 

Ook interessant