Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Saskia Gluvers geeft haar partner Leander een box vol liefde cadeau

Iedereen kan van tijd tot tijd wel een beetje extra liefde gebruiken. Margriet heeft in samenwerking met Scoupy daarom een bijzondere actie bedacht: geef iemand een box vol liefde cadeau. Op Margriet Winterfair stond een grote wensboom waarbij je iemand kon opgeven voor dit mooie cadeau. Ook online werden de nodige liefdevolle registraties gedaan.  

Uit de vele inzendingen zijn 500 winnaars gekozen die een box vol liefde cadeau mochten geven. De camera’s van Margriet hebben twee van deze verrassingen gefilmd.

Box vol liefde

Saskia Gluvers wilde haar partner Leander Stoel, die kanker heeft gehad, een hart onder de riem steken. “Na kanker te hebben overwonnen is hij nu bezig met het herstel terug naar een gewoon leven. Deze onzichtbare strijd hebben velen na een ziekte, maar een extra momentje van aandacht zou fijn zijn. Soms wil je even niet doorzetten, maar ik denk dat dit met liefde eerder lukt.”

Hartverwarmende woorden

Saskia overviel haar partner Leander – die van niks wist – met de volgende hartverwarmende woorden: “Ik heb dit cadeau gehad voor jou. Omdat ik heel erg van je houd en omdat ik de liefde wil delen. En omdat je heel veel voor mij hebt gedaan, de afgelopen tijd als ik het moeilijk had. En er toch elke keer voor mij bent en voor mij klaarstaat.”

Dankbaar

Leander is duidelijk verrast door de lieve actie van zijn partner Saskia en is blij met de box vol liefde. “Daar kunnen we lekker samen van genieten.” Met een grote glimlach op zijn gezicht bedankt hij Saskia voor deze verassing.

Bekijk bovenaan de pagina de beelden van deze verrassing vol liefde.

Sta jij te popelen om nieuwe producten te proberen met korting of zelfs helemaal gratis? Met de gratis app van Scoupy bespaar je wekelijks op je boodschappen en scoor je cashback op de mooiste A-merken. Ook voor voordelige boodschappenboxen ben je bij Scoupy aan het juiste adres. Even kennismaken? Ga naar Scoupy.com/liefde.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Ook interessant