Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Diana Gremmen geeft haar buurvrouw Mieke een box vol liefde cadeau

Iedereen kan van tijd tot tijd wel een beetje extra liefde gebruiken. Margriet heeft in samenwerking met Scoupy daarom een bijzondere actie bedacht: geef iemand een box vol liefde cadeau. Op Margriet Winterfair stond een grote wensboom waarbij je iemand kon opgeven voor dit mooie cadeau. Ook online werden de nodige liefdevolle registraties gedaan.  

Uit de vele inzendingen zijn 500 winnaars gekozen die een box vol liefde cadeau mochten geven. De camera’s van Margriet hebben twee van deze verrassingen gefilmd.

Box vol liefde

Diana Gremmen wilde haar buurvrouw Mieke, die altijd voor iedereen klaarstaat, eens in het zonnetje zetten. “De beste buurvrouw die ik ooit gehad heb. Ze cijfert zichzelf altijd weg en staat voor alles en iedereen klaar. Het wordt tijd dat zij die box vol liefde krijgt.”

Hartverwarmende woorden

Diana verraste haar buurvrouw – die van niks wist – met de volgende hartverwarmende woorden: “Lieve Miek, je cijfert jezelf altijd weg, voor alles en voor iedereen. Je wilt oppassen op neefjes en nichtjes, en staat altijd klaar voor vrienden. En nu is het eens tijd voor jou.”

Bescheiden

Mieke reageert verrast en bescheiden. “Maar dat hoeft toch helemaal niet. Ik doe het allemaal graag.” Ze pakt de box vol liefde uit met een brede glimlach op haar gezicht. “Wat een verwennerij. Heerlijk. Allemaal niet goed voor de lijn. Veel te gek.”

Bekijk bovenaan de pagina de beelden van deze verrassing vol liefde.

Sta jij te popelen om nieuwe producten te proberen met korting of zelfs helemaal gratis? Met de gratis app van Scoupy bespaar je wekelijks op je boodschappen en scoor je cashback op de mooiste A-merken. Ook voor voordelige boodschappenboxen ben je bij Scoupy aan het juiste adres. Even kennismaken? Ga naar Scoupy.com/liefde.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Ook interessant