Op het einde van Boer zoekt vrouw spatte de liefde tussen boer Evert en Maud van het scherm.  Beeld KRO-NCRV
Beeld KRO-NCRV

Boer zoekt vrouw: zo gaat het nú met de stellen uit het laatste seizoen

Het laatste seizoen van Boer zoekt vrouw is al een tijdje afgelopen. Sommige boeren vonden een partner, anderen hadden iets minder geluk in de liefde. Welke stellen uit Boer zoekt vrouw zijn nu nog samen en wat zijn de laatste BZV-ontwikkelingen?

Boer Evert & Maud

Deze twee tortelduifjes zijn nog altijd dolblij met elkaar. Maud geniet van het leven op de boerderij en heeft daar helemaal haar plekje gevonden. Haar plan is om binnenkort te verhuizen naar Drenthe en dan samen met Evert het boerenleven op te pakken. Evert geniet iedere dag met volle teugen van het samen eten en koeien melken met Maud. Voor Maud voelt het leven op de boerderij als een eiland, vertelde ze in mei ze tegen het Noordhollands Dagblad. “Fijn tussen dieren en niet te veel mensen overal.”

Ook Koop, de broer van Evert leek even gelukkig in de liefde. Deelnemer Cora wierp zich voor zijn voeten tijdens Boer zoekt vrouw. Dat bleek uiteindelijk niet te matchen, Koop en Cora kregen geen relatie.

Boer Jouke & Karlijn

Ook bij Jouke en Karlijn straalt de liefde er nog steeds van af. Karlijn geniet van de romantische acties van Jouke. Ook vindt ze hem erg attent. Lange tijd moesten de twee elkaar in het geheim zien. Dat loste Jouke op door zijn erf te omheinen met een groot landbouwzeil. Zo konden ze ongestoord van elkaars gezelschap genieten. En de citytrip beviel zó goed dat ze kortgeleden naar Kroatië zijn vertrokken om daar samen te genieten van een romantische vakantie, blijkt uit een foto die Jouke op Instagram deelde.

Boer Janine & Sander

Janine was veel aan het wikken en wegen tijdens Boer zoekt vrouw. Velen hadden niet verwacht dat het zou lukken, maar zij koos uiteindelijk met haar hele hart voor Sander. Ze durfde haar gevoelens onder ogen te zien en opende zich voor de liefde. De twee zijn nog steeds ontzettend gek op elkaar, blijkt uit een artikel op de website van KRO-NCRV.

Boer Hans & Annette

Ook Hans en Annette kunnen hun geluk niet op. Hans is dolverliefd. Annette voelt zich compleet nu ze samen is met Hans. Ze zijn zelfs zó graag bij elkaar dat ze samen zijn gaan wonen, aldus Omroep Zeeland. Ze zagen elkaar al elk weekend, maar nu heeft Annette besloten om in te trekken bij Hans. Maar haar achtergrond zal ze niet verloochenen: Zeeland blijft altijd in haar hart zitten.

Saskia WinkensKRO-NCRV

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden