Gouden Televizier-Ring Gala 2019 in het AFAS Live, Amsterdam.

Op de foto:   Boerin Steffi Verhagen en Roel Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Boer zoekt Vrouw-baby op komst

“Team Verhagen gaat uitbreiden”, luidt de tekst van voormalig Boer zoekt Vrouw-deelneemster Steffi. „Deze keer gaat het niet om een veulen, maar om een broertje voor Sterre.”

Dat het is een jongen wordt bleek uit de twintig weken-echo, die het stel onlangs gehad heeft. Steffi ontmoette Roel in 2018 tijdens haar deelname aan het programma Boer zoekt Vrouw. Al gauw nam Steffi haar intrek bij paardenfokker Roel in Boekel in en werd hun liefde in 2021 bezegeld met de eerste Boer zoekt Vrouw-baby Sterre Yvon Jaspers, vernoemd naar de presentatrice van het programma.

Begin deze zomer

De baby wordt begin deze zomer verwacht en zal net als dochter Sterre meteen worden meegenomen naar de stal. “Ik hoop eigenlijk gewoon weer hetzelfde te gaan doen, zoals met Sterre. Gelukkig kan Sterre nu lopen en begrijpt ze al veel dingen. En opa en oma zijn er ook gewoon, dus er is genoeg hulp”, aldus een blije aanstaande boerin.

Vruchtbaar programma

Dat het programma op veel fronten succesvol is, blijkt wel uit het aantal baby’s dat bij de boeren geboren wordt. Sinds 2004 hebben 85 boeren een vaste relatie. Deze boeren hebben inmiddels voor heel wat nageslacht gezorgd, want er zijn maar liefst 90 kinderen geboren.

Bron | AD

Enith OostlanderBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden