Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Bizarre beautytip: baad je voeten eens in… mondwater

voeten-margriet.jpg

Dode huidcellen en eelt kunnen je voeten ruw aan laten voelen. Een voetenbadje op z’n tijd is dus niet mis. Maar met mondwater erin…?

Een schoonmaakfanaat deelt die bizarre tip, net als verschillende beautywebsites. Mondwater voor je voeten… Snap jij ‘m?

Baden in mondwater

De Britse dame deelt in een Facebook-groep waarin schoonmaaktips worden gedeeld een foto van hoe ze haar voeten baadt in een bak met blauw water. Uit de fles die ernaast ligt, blijkt dat er mondwater in zit. Dat zorgt er volgens haar voor dat haar hielen en tenen weer eeltvrij worden en haar voeten zacht aanvoelen en naar roosjes ruiken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Verkoelend

Op haar bericht wordt enerzijds vol ongeloof gereageerd. “Hoe komen mensen toch op dit soort dingen? Wie denkt er nou: ‘Ik vraag me af wat er gebeurt als ik mijn voeten in mondwater week’?”, klinkt het. Maar genoeg mensen zien er best de logica van in. “Mijn tante zweert hierbij. Ze is stewardess en gebruikt het als verkoeling voor haar voeten na een lange vlucht,” reageert iemand. En: “Jullie gebruiken het alleen voor je mond omdat het daar voor wordt geadverteerd.”

Blauwe voeten

Sommigen hebben het ook uitgeprobeerd, met, eh, zichtbaar resultaat. “Mijn voeten werden blauw! Ik doe dit nooit meer.” En: “Weet je nog, toen je voeten groen werden?” Het mondwater lijkt, naast de blauwe tint, in ieder geval niet kwaad te kunnen. Ga jij het uitproberen? Je schijnt hiernaast nóg meer te kunnen doen met mondwater

Gezonde voeten hebben goede sokken nodig. Hoe leuk zijn deze Happy Socks? Je koopt ze met korting in de Margriet Shop.

Bron | Daily Mail
Beeld | iStock

Ook interessant