Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Koukleumen opgelet: dít zijn de beste seksstandjes tijdens voor een koude winter

seksstandjes-winter.jpg

Buiten wordt het weer steeds kouder, dus het is hoogtijd om eens lekker onder de thermodeken tegen je partner aan te kruipen. Wil je helemaal opwarmen? Dan kan een vrijpartij nooit kwaad. En daarbij zijn vooral déze vier seksstandjes het fijnste tijdens de koude winter. 

Koud krijg je het hier in ieder geval niet van. 

De beste seksstandjes voor in de winter 

Tijd om het echt warm te maken in de slaapkamer: dít zijn de beste seksstandjes voor de koude winteravonden: 

  • Lepeltje-lepeltje

Dit seksstandje is natuurlijk perfect om lekker onder de dekens dicht tegen je partner aan te kruipen en op te warmen. Net als bij lepeltje-lepeltje slapen, lig je bij dit seksstandje allebei op je zij. Probeer je een been of beide knieën zo ver mogelijk op te trekken, zodat je partner er nog beter bij kan.  

  • De lotushouding 

Ook van de lotus krijg je het waarschijnlijk snel warm. Hierbij ga je op schoot zitten bij je partner en wikkel je je benen rond de middel van de ander. Hierdoor kun je ondertussen dus ook veel knuffelen, zoenen en strelen. 

  • Hete doggystyle 

De normale doggystyle ken je waarschijnlijk wel, maar bij deze ‘hete’ versie lig je met je borst en buik platter op bed. Hierdoor zijn je billen hoger in de lucht. Zo kan je partner je dicht tegen zich aandrukken en nog dieper in je komen. 

  • Konijntje

Het konijntje – ook wel huppelende konijntje genoemd – lijkt een beetje op het standje cowgirl. Bij beide standjes ligt je partner op de rug en zit jij bovenop. Dit zorgt voor een diepe penetratie. Het verschil is alleen dat je bij het standje konijntje meer naar voren leunt en op de uitgestoken handen van je partner steunt. Hierdoor zit je dus in de houding van een konijntje en kun je je beter afzetten om op-en-neer te bewegen. Om het lang vol te houden heb je wel sterke bovenbeenspieren nodig, maar warm zul je het in ieder geval krijgen. 

Lees ook: Verstopte neus? Seks kan volgens dit onderzoek helpen

In bad, onder de douche of een vluggertje 

Als laatste kun je samen natuurlijk ook een lekker warm bad of een hete douche nemen en daar de liefde bedrijven. Heb je het echt heel koud? Dan kunnen jullie natuurlijk ook altijd voor een vluggertje gaan, waarbij je niet eens al je kleren hoeft uit te trekken. 

Bron | AndC, Flair.be
Beeld | Getty Images

Voice Algemeen

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, zónder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, óf je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier

Ook interessant