Margriet logo
sterrenbeelden snelst emotioneel Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Ben jij heel gevoelig? Déze vijf sterrenbeelden worden het snelst emotioneel

Ben jij heel gevoelig en kun jij om de kleinste dingen al snel emotioneel worden? Dat zou wel eens aan de stand van de sterren kunnen liggen. Er zijn namelijk vijf sterrenbeelden die het snelst emotioneel worden.

Blijkbaar kun je er dus niks aan doen dat jij altijd moet huilen bij een mooie film, terwijl de rest het met gemak droog houdt.

Déze vijf sterrenbeelden worden het snelst emotioneel

Als we de astrologie mogen geloven, kun jij er niks aan doen dat jij nou eenmaal de gevoeligste bent van je familie en vrienden en bij het minste of geringste vol schiet. De onderstaande vijf sterrenbeelden worden namelijk het snelst emotioneel.

1. Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan sta je bekend als koppig. Vooral als de dingen niet gaan zoals jij dat zou willen, kun je al snel heel emotioneel worden. Hoewel het goed is dat je je gevoelens uit, is het voor mensen in je directe omgeving soms lastig om met die emoties om te gaan. Probeer daarom soms om die koppigheid opzij te zetten.

2. Tweelingen

Jij kan er heel slecht tegen als je een fout maakt, Tweelingen. Dat resulteert vaak in een achtbaan aan emoties. Daardoor kun je jezelf soms verliezen in zelfmedelijden en een tikkeltje dramatisch uit de hoek komen. Probeer te onthouden dat fouten maken menselijk is en de wereld heus niet vergaat als iets een keertje misgaat.

3. Maagd

Jij bent ontzettend kritisch, Maagd. Daarnaast ben je stiekem heel gevoelig, maar omdat je bang bent om gekwetst te worden laat je die kant liever niet aan anderen zien. Toch ben je daardoor snel emotioneel. Probeer eens om anderen die kant van jezelf te laten zien, zodat je al je emoties niet in je eentje hoeft te verwerken. Je zult merken dat dit oplucht.

4. Weegschaal

Jij kunt snel emotioneel worden als de dingen niet gaan zoals jij ze had gepland, Weegschaal. Jij handelt vaak vanuit je emoties en als jij je niet goed voelt, kunnen anderen maar beter uit je buurt blijven. Dat terwijl je het stiekem juist fijn vindt als mensen je willen helpen en naar je luisteren. Maar zijn anderen het niet met jou eens? Dan kan je door die emotionele kant ook al snel voor een flinke portie drama zorgen...

5. Vissen

Jij bent een van de meest gevoelige sterrenbeeld, Vissen. Maar die emoties probeer je voor anderen vaak te verbergen. Je komt rustig, kalm en soms een tikkeltje afstandelijk op je omgeving over, terwijl je wanneer je alleen bent al je emoties de ruimte geeft. Daarnaast sta je altijd klaar voor de mensen die dicht bij jou staan en ben je heel empathisch, waardoor de emoties van anderen ook snel kunt overnemen. Het is een mooie eigenschap dat je je zo goed in anderen kunt inleven, maar pas wel op dat dit je niet te veel beïnvloedt.

Bron | Vriendin

 
Maryse De BruijneGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden