Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zó zien bekende kindsterren uit kerstfilms er tegenwoordig uit

zo-zien-bekende-kindsterren-uit-kerstfilms-er-tegenwoordig-uit.jpg

Van de ondeugende Kevin uit ‘Home Alone’ tot de schattige Cindy Lou Who uit ‘How the Grinch Stole Christmas’: er zijn een aantal kindsterren die een verpletterende indruk hebben achtergelaten in bekende kerstfilms. Hoe zien deze acteurs en actrices er vandaag de dag uit?

Hier een leuk overzichtje van kindsterren die je misschien niet meer 1, 2, 3 herkent.

Macaulay Culkin

De naam van deze acteur doet waarschijnlijk geen belletje bij je rinkelen, maar zodra je deze foto ziet weet je waarschijnlijk meteen over wie we het hebben. Deze acteur kreeg namelijk zijn grote doorbraak toen hij in de kerstfilm ‘Home Alone’ de rol van Kevin McCallister op zich nam. Hierna speelde hij nog in talloze andere familiefilms, wat er helaas voor zorgde dat hij nooit echt kind heeft kunnen zijn. Op zijn zestiende kreeg hij de volledige zeggenschap over zijn fortuin van 17 miljoen dollar en ging hij met ‘pensioen’ van acteren. Hoewel het jarenlang niet zo goed met hem ging (hij zou de nodige drugs en drank hebben misbruikt) lijkt het de laatste jaren weer beter met hem te gaan. De acteur is inmiddels veertig jaar en is teruggekeerd naar acteren. In 2020 zal hij een redelijk grote rol gaan vertolken in ‘American Horror Story’.

Macaulay Culkin vandaag de dag:

Thomas Brodie-Sangster

Ook Thomas Brodie-Sangster is waarschijnlijk geen naam die je bekend voorkomt, maar zijn gezicht zal je zeker wel herkennen. Thomas is vooral bekend als het schattige jongetje uit de kerstfilm ‘Love Actually’, maar inmiddels is er weinig meer van dat schattige jongetje over, want Thomas is al een echte volwassen man van dertig jaar oud. Al zou je dat niet zeggen als je naar recente foto’s van hem kijkt. De acteur speelde na ‘Love Actually’ onder andere nog in een Star Wars-film en ‘Game of Thrones’ en dé Netflix-hit van dit moment: ‘The Queen’s Gambit’.

Thomas Brodie-Sangster vandaag de dag:

Lees ook: Bewezen: het kijken van kerstfilms vermindert stress

Mara Wilson

Fans van de kerstklassieker ‘Miracle on 34th Street’ zullen Mara Wilson zeker herkennen. Deze actrice speelde op jonge leeftijd de rol van Susan, een cynisch meisje dat de magie van de Kerstman leert kennen. Maar dit is niet de enige rol waar Mara bekend door werd. Ze speelde namelijk ook Natalie in de klassieker ‘Mrs. Doubtfire’ en Matilda in de gelijknamige film van Roald Dahl. Hoewel ze ook op latere leeftijd nog wat acteerwerk heeft gedaan, richt ze zich momenteel vooral op schrijven. Zo bracht ze haar eigen biografie uit -over haar leven als kindster- en heeft ze een eigen pagina op schrijversplatform Substack.

Mara Wilson vandaag de dag:

Taylor Momsen

Eén van de kindsterren die vandaag de dag onherkenbaar door het leven gaat, is Taylor Momsen. De actrice speelde in 2000 de schattige rol van ‘Cindy Lou Who’ in de kerstfilm ‘How the Grinch stole Christmas’ en kreeg jaren later ook de rol van Jenny Humphrey in de populaire tienerserie ‘Gossip Girl’. Inmiddels is ze volledig uit de acteerwereld gestapt en focust ze zich op haar carrière als zangeres van de rockband ‘The Pretty Reckless’.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Superguide, Nieuwsblad.be, People
Beeld | Getty

Ook interessant