Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zomerse look met groene oogschaduw

groen.png

Het wordt een kleurrijke zomer, zowel qua kleding als make-up . Dé trend van deze zomer is groene oogschaduw. Waarschijnlijk geen kleur die je elke dag gebruikt,  daarom des te leuker om een keer te proberen. En perfect voor een frisse zomerlook.

groeneoogschaduw1Stap 1: Basis aanbrengen
Een basis aanbrengen is erg belangrijk omdat door groene oogschaduw rode vlekjes in je gezicht beter zichtbaar zijn. Breng eerst een goede foundation op je gezicht aan. Voor je ogen kun je speciale camouflage gebruiken, geschikt voor de dunne huid rondom het oog. Breng hierna een shimmer (glinsterend product) aan op de jukbeenderen en als laatste een matterend poeder.

Stap 2: De oogschaduw
Probeer als je een felle kleur lippenstift gebruikt je oogschaduw niet te dik aan te brengen. Breng de groene oogschaduw aan op het ooglid. Een klassieke eyeliner maakt de oogopslag nog mooier. Trek bij het aanbrengen je ooglid iets omhoog zodat je een mooi lijntje kunt maken. Wacht tot de eyeliner goed droog is om het uitlopen ervan te voorkomen. Breng nu de mascara aan.

Stap 3: Lippen
Om het groen van je oogschaduw er mooi uit te laten springen, is een rode lippenstift het mooist. Vooral koraalrood kleurt er mooi bij.

Deze make-up is gemakkelijk aan te brengen en zorgt dat je er echt zomers uitziet!

 

Ook interessant