Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zo voorkom je (beauty)blunders tijdens kerst!

shutterstock_154874891.jpg

Heb jij dat ook altijd, dat je paarse lippen krijgt van rode wijn? Of dat je op een verjaardagsfeest met een pluizige bos binnenstapt terwijl je je haar net zo mooi in de krul had gezet? Dit soort blunders kun je met kerst echt niet gebruiken. Daarom vier simpele oplossingen voor de meest voorkomende beautyblunders. 

Paarse lippen door wijn

Kies je altijd maar voor witte wijn omdat je van rode wijn paarse lippen krijgt? Niet nodig! Om paarse lippen te voorkomen, doe je wat zout op een schijfje citroen. Wrijf daarna het citroentje langs je tanden en lippen en de paarse gloed verdwijnt.

Pluizig haar

Overvallen door een regenbui op de weg naar het feest waardoor je haar is gaan pluizen? Haal ergens een lotion vandaan, zoals handcrème, gezichtscrème of een klein beetje lippenbalsem. Wrijf deze in je handen en borstel je haren met je handen. Pluizig haar verdwijnt, glanzend haar verschijnt!

Lippenstift op tanden

Last van lippenstift op je tanden? Voorkom dit door lippenbalsem op je lippenstift te smeren. Zo blijft lippenstift beter zitten en verspringt het niet van je lippen naar je tanden.

Slechte adem

Teveel knoflook gegeten? Dan moet je even iets doen wat niet heel prettig is. Pak een citroen en zuig hier een paar minuten op. Weg slechte adem!

Ook leuk en interessant om te lezen

Bekijk ook

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant