Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zo krijg je een stralende en egale 50+ huid

vichygroot1.png

– in samenwerking met Vichy – 

Tijdens de menopauze kunnen vrouwen last hebben van een verminderde huiddichtheid en minder strakke gezichtscontouren. De intense en doelgerichte werking van Neovadiol SubstitutiefComplex serum en dagcrème verbetert de dichtheid en elasticiteit van de 50+ huid. Corry, Anneke, Gerda en Jos probeerden de nieuwe Neovadiol Substitutief Complex serum en dagcrème van Vichy twee weken lang uit. En dit vonden ze ervan.

Anneke Woudstra (52): “Tijdens een workshop legde Vichy huidexpert Margriet van der Klugt uit dat je huid na je vijftigste droger wordt. We testten dit door met duim en wijsvinger op de wang van de ander, met 5 centimeter tussenruimte, de huid voorzichtig naar elkaar toe te duwen: verschijnen er horizontale lijntjes, dan heeft de gezichtshuid een vochttekort. Dit bleek bij mij het geval te zijn. Gelukkig hydrateert het serum erg goed. Overdag gebruik ik soms zelfs geen dagcrème, en ’s middags voelt mijn huid nog altijd goed gevoed aan. In combinatie met de dagcrème voelt mijn huid heel zacht, goed gevoed en gehydrateerd aan.”
vichy2

Gerda Vlok-Van Cappellen (62): “Twee toefjes van het serum zijn genoeg voor mijn gezicht en hals. Daarna breng ik de crème aan. Die trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Mijn huid voelt daarna heerlijk aan, lekker zacht. Ik slaap ’s avonds altijd met de airco aan, daar droogt de huid van uit en ’s ochtends heb ik dan een trekkerige huid. Maar met deze producten had ik dat helemaal niet, dus ze hydrateren absoluut uitstekend.”

Jos Smith-Bogers (55): “Tijdens de huidanalyse bleek mijn huid nog niet zo droog te zijn. Misschien dat ik daarom de crème als dagcrème nog iets te romig vind. ’s Avonds mag een crème van mij iets voller zijn, dus daarvoor vind ik haar heerlijk. Ook het serum is fijn: luchtig en de huid voelt lekker glad aan. Deze producten hebben bovendien een prettige geur. Vond ook mijn man, die het altijd direct ruikt als ik een nieuwe dagcrème gebruik, en ze vaak een beetje ‘chemisch’ vindt ruiken.”

Corry Brokx (60): “Zowel van het serum als van de crème heb je heel weinig nodig, ze smeren goed uit en masseren lekker in. Ik heb bij deze producten het idee dat ze veel meer doen voor mijn huid. Je voelt echt dat er wat op zit, het dekt heel anders en beschermt hierdoor tegen invloeden van buitenaf. Ook voelt mijn huid iets strakker getrokken. Mijn zusje zei ook dat ze vond dat mijn gezicht er egaler uitzag.”

productenNeovadiol substitutief complex dagcrème (€ 32,95*) en serum (€ 38,95*) zijn verkrijgbaar bij de apotheek. Kijk voor meer informatie op www.vichy.nl/neovadiol.
*adviesverkoopprijzen

Ook interessant