Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Nieuw jaar, nieuw haar! Welke haarkleur past bij jou?

welke-haarkleur-past-bij-jou.jpg

-In samenwerking met WECOLOUR-

Een nieuwe frisse kleur haar kan veel voor je uitstraling betekenen. Bruin, blond, rood, koper, zwart en alles daartussenin; bij iedereen past weer een andere haarkleur. Om te bepalen welke tint jouw natuurlijke schoonheid versterkt, zetten we wat tips op een rij. Aan de slag!

Om uit te zoeken welke haarkleur het beste bij je past, is het belangrijk om te weten welke ondertoon je huid heeft – anders zou je een haarkleur kunnen kiezen die je huid dof of bleek maakt.

Koude ondertoon

Oogkleur: blauw, grijs, donkerbruin
Natuurlijke haarkleur: asblond, donkerbruin, zwart
Ondertoon in de huid: roze, olijf en blauw
Deze kleuren staan jou het best: zwart, wit, zilver en blauw
Kleur van de aderen in je pols: blauw

Advies: De meeste kleuren rood staan goed bij mensen met een koude ondertoon en lichte huidskleur. Rood complementeert namelijk de roze en blauwe ondertoon in de huid. Ook donkere kleuren bruin en zwart met een blauwe en paarse ondertoon werken goed bij jouw huidskleur – en al helemaal bij een olijfkleurige huidskleur. Vermijd een te donkere haarkleur, die kan je huidskleur overheersen.

Beste haarkleuren: zacht bruin, rood, koffie, donkerbruin met een koude ondertoon.

Warme ondertoon

Oogkleur: licht- en donkerbruin, hazelnoot, groen
Natuurlijk haarkleur: goudbruin, goudblond, oranjeblond, hazelnoot, zwart
Ondertoon in de huid: perzik, geel, goud, rood
Deze kleuren staan jou het best: bruin, beige, goud, oranje
Kleur van de aderen in je pols: groen

Advies: De beste haarkleur is een warme haarkleur. Warm rood, gouden highlights en rijke bruine kleuren met een houten ondertoon werken het beste bij je huidskleur. Wees voorzichtig met kleuren met een koude ondertoon, die in combinatie met jouw warme ondertoon een saaie look kunnen creëren.

Beste haarkleuren: vol bruin, warm rood en warme en houten ondertonen, caramel, chestnut en chocoladebruin.

Direct Kleuradvies?

Helemaal handig: de kleuren-tool. Deze tool helpt je stap voor stap met het bepalen welke kleur het beste bij jou past. Met een paar clicks geven de experts van WECOLOUR, haarverf die ook direct minder belastend is voor je haar, de exacte kleur. In de haarverf zit geen ammonia, sls, resorcinol en parabenen. Het is zachter voor je haar.

Handig:  kapperskwaliteit haarverf voor thuis. Je kunt het meerdere keren gebruiken, het is zo puur mogelijk, dus beter voor je haar en ter kennismaking koop je het de eerste keer voor slechts € 9,95 op wecolour.com.

nieuwekleuren       Wecolour_box_495837-DEF

Zit er een mooie kleur voor jou bij?

Ook interessant