Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Winterse nageltrend: welke vorm kies jij?

topnagels1.png

Deze winter zien we weer nieuwe trends voor onze nagels. En dan hebben we het niet alleen over de fijne kleurtjes (we zien dit najaar weer de prachtige nude tinten, oudroze en warme grijze tinten), maar het is nu vooral de vorm die echt anders gaat worden. 

Rechte nagel

Nog steeds komen de rechtgeknipte (squared shaped) nagels voorbij. Een goed voorbeeld hiervan is de french manicure. De nagel met het witte randje. Dat was een trend die lang heeft aangehouden, maar werd ingehaald door de korte nagels.

Korte nagel

Zo uit de ’50-er jaren gerold. Mooi, kort en rond gevormd met perfect verzorgde nagelriemen in een mooie heldere kleur gelakt, vaak in rood.

Stiletto nagel

Het nieuwste van het nieuwste is de Stiletto nagel. Hele lange nagels die zo spits en scherp worden gevijld dat ze lijken op puntjes. Heel bijzonder en wellicht ook een mooi fashion statement, maar niet echt praktisch. Deze trend is vooral voor dames die geen mailtjes tikken, luiers verschonen en boodschappen doen.

Amandel nagel

Wij gaan deze herfst en winter voor de Almond nagel. Sexy, chic en elegant. De nagel mag weer wat langer, zodat de mooie amandelvormige vorm gevijld kan worden. Dit is echt dé nageltrend voor de winter van 2015/2016. Prachtig gevijld en superstrak gelakt in een nude tint of in oudroze.

nagelvorm

 

TIP! Gebruik de Nail Envy’s van O.P.I voor extreme versteviging aan je nagel, zodat ze niet breken. En hoe fijn: ze zijn ook verkrijgbaar dé juiste winter nude tinten.

Wil je dat je nagellak lekker lang blijft zitten? Kies dan bijvoorbeeldvoor de  Miracle Gel van Sally Hansen, te gebruiken met de Topcoat Miracle Gel. Gellak zonder lamp, dus zo thuis te gebruiken. In alle fijne winterkleurtjes.

Met lak aan de slag? Zo krijg je geen verkleurde nagels.

Ook interessant