Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Wil jij ook een stevigere huid?

stevige-huid.png

– Advertorial – 

We kunnen het niet tegenhouden: hoe ouder je wordt, hoe slapper je huid. De invloed van de jaren, van lachen met vriendinnen en terrasjes in de zon wordt steeds meer zichtbaar. Gelukkig hoef je niks leuks te laten schieten voor een mooie huid. Met de Nieuwe Age Revitalizer lijn van Dr. van der Hoog word je stralend ouder.

Dr. van der Hoog ontwikkelde speciaal voor de rijpere huid een nieuwe anti-aging lijn: Age Revitalizer. Een complete serie met een dagcrème, 2 in 1 serum & crème, oogcrème en nachtcrème. Hettestpanel.nl mocht twee weken lang ‘proefsmeren’: 106 vrouwen van 40 jaar en ouder gebruikten alle vier de producten*. Hun oordeel: Age Revitalizer doet precies wat het belooft: je huid krijgt een flinke oppepper!

dr-van-der-hoog

Zou je Age Revitalizer nog eens kopen? Ja, zegt 83% van de vrouwen uit hettestpanel.nl

70% van de vrouwen uit hettestpanel.nl zou overstappen na het testen van de Age Revitalizer lijn

‘Mijn huid voelt zacht en soepel’ zegt 89%van de vrouwen uit hettestpanel.nl

Meer dan tevreden

Wat doet Age Revitalizer dan precies? Het zorgt ervoor dat zon, lachen, stress en andere externe factoren minder invloed hebben op je huid. Het pakt uitdroging, rimpels, hyperpigmentatie en onregelmatige huidstructuur aan: vier problemen waardoor je er ouder uit gaat zien. En dat zou jij ook moeten proberen, zegt hettestpanel.nl. 86% raadt Age Revitalizer van Dr. van der Hoog aan bij kennissen, vrienden en familie. Volgens 80% van de vrouwen wordt je huid echt steviger. Hettestpanel.nl is meer dan tevreden, Age Revitalizer krijgt gemiddeld een 8!

Anke (55) “Na het gebruik van de Age Revitalizer lijn ben ik jaren jonger geworden. Helemaal fantastisch!” 

Jet (58) “Age Revitalizer geeft stevigheid en voiding. Mijn huid is de hele dag goed beschermd.”

* Getest door hettestpanel.nl, 106 vrouwen (leeftijd 40 jaar en ouder, oktober 2014)

Ook interessant