Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Wil jij een jonger uitziende huid?

nivea_margriet-png.png

NiveaCellular_Margriet1Rimpels betekenen misschien wijsheid, maar we hebben ze liever niet. Om er jong, gezond en fit uit te blijven zien, zijn goede verzorgingsproducten dan ook een must. Gelukkig heeft NIVEA net een verzorgingslijn gelanceerd waarmee je rimpels tackelt: CELLular Anti-Age.

NIVEA CELLular Anti-Age is dé nieuwe generatie gezichtsverzorging voor een jonger uitziende huid. Het is de eerste verzorgingslijn van NIVEA die op celniveau werkt. CELLular Anti-Age laat bestaande cellen in de huid zich weer jong gedragen, wat resulteert in een stevigere, gladdere, beter gehydrateerde en jonger uitziende huid.

Actieve ingrediënten
Door een krachtige en unieke mix van actieve ingrediënten, waaronder magnolia-extract, hyaluronzuur en creatine versnelt de celvernieuwing en wordt veroudering tegen gegaan. Naast de bijzondere mix van actieve ingrediënten heeft de dagcrème een SPF 15 en bevat het een UVA-beschermingssysteem. Dit beschermt de huid tegen invloeden van zonne- of UV-straling en helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Tot slot maakt de aangename en kenmerkende NIVEA-geur in combinatie met een fijne textuur deze nieuwe productlijn een genot om op je huid aan te brengen.

Bij de totstandkoming van de formule, geur en textuur van NIVEA CELLular Anti-Age waren meer dan 8.500 vrouwen betrokken. De nieuwe, innovatieve lijn bestaat uit NIVEA CELLular is verkrijgbaar vanaf half april 2013 bij de bekende NIVEA verkooppunten.

 

Ook interessant