Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Dít wordt de (zeer toegankelijke!) wenkbrauwtrend van 2019

wenkbrauwtrend-2019.jpg

Op zoek naar de laatste trends op het gebied van mode en beauty? Dan zijn Pinterest en Instagram je beste vrienden. Wil je weten met welk verzoek je naar de kapper moet of welk item komend seizoen niet mag ontbreken in jouw garderobe? Op beide social mediakanalen vind je het in no time.

Zo is onlangs de nieuwe wenkbrauwtrend voor 2019 al opgedoken en gelukkig is dat een heel toegankelijke. De trend wordt ‘Contour Brows’ genoemd en heeft alles te maken met de vorm van je gezicht.

Voor iedereen

Bij de zogeheten ‘Contour Brows’-trend is het de bedoeling dat je de vorm van je wenkbrauwen afstemt op de vorm van je gezicht. Op die manier kun je bijvoorbeeld je ogen extra accentueren en lijkt je neus ineens een stuk smaller. Het fijne aan de trend: iedereen kan het en het is voor iedereen geschikt.

Stappenplan

Waar het om draait bij de wenkbrauwtrend zijn strakke randen, fijne uiteindes en geaccentueerde boogjes. Met de volgende drie stappen krijg je het gemakkelijk en snel voor elkaar:

  1. Begin met het inkleuren van de wenkbrauwen. Het gedeelte tussen de ogen mag licht van kleur zijn en naarmate je naar de uiteindes beweegt, mag het wat donkerder worden. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.
  2. Concentreer je op de uiteindes van je wenkbrauwen en eindig in een nette punt. Dit accentueert de natuurlijke vorm van je wenkbrauw en zorgt voor een optische lift.
  3. Voor een extra strak resultaat kun je met een concealer langs de randjes gaan. Wil je je ogen groter doen lijken? Breng dan een matte highlighter aan ter hoogte van je wenkbrauwbot.

Het is een kwestie van uitproberen, doen en uiteindelijk kijken wat jij het best bij je eigen gezicht vindt passen. Probeer in elk geval te doseren. Vaak heb je van ieder product maar een klein beetje nodig om het natuurlijke effect te behouden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

peek a brow! What are your brows saying today? X #Browcote #thebrowisnow #powerbrow #browsonfleek #contourbrow #bloggerbrow

Een bericht gedeeld door Browcote (@browcote) op

Bron | flair.be
Beeld | iStock, Instagram

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant