Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Wég, puistje! Ministappenplan om te camoufleren

vrouw-puistje.jpg

Ken je dat? Je wordt ’s ochtends wakker, voelt het plekje al jeuken en kijkt even in de spiegel. Ja hoor, een puistje. Met dit ministappenplan camoufleer je het in een handomdraai.

Als je wakker wordt met een puistje heb je drie keuzes: laten zitten, uitknijpen of keurig camoufleren. Die laatste is misschien wel de netste oplossing. In deze video van Purewow zie je hoe dat werkt, daaronder vind je ook een uitleg:

 

Zo camoufleer je in 3 stappen een puistje:

Stap 1: zorg dat je een concealer in huis hebt die rode huid verdoezelt, in dit geval een kleurcorrigerende concealer op basis van een groentint. Dat geeft tegenwicht aan de rode kleur van je huid. Tip met een piepklein (schoon!) kwastje wat van de concealer op het puistje.

Stap 2: pak er wederom een klein kwastje bij en tip een beetje van je gewone, huidskleurige, concealer op het plekje. Druk daarna even voorzichtig met het topje van je vinger op het puistje, zodat de twee soorten concealers als het ware vermengen.

Stap 3: als laatste stap pak je je camouflagepoeder erbij en poeder je hiervan wat over het, al nauwelijks meer zichtbare, plekje heen.

Hieronder vind je alvast een paar fijne producten voor dit stappenplannen:

Puistje? Waar?!

Meer lezen?

Last van mee-eters? Dit helpt!

Help! Krijg ik hier pukkels van?!

Bron: Purewow

Ook interessant