Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Je wallen niet wegwerken, maar mooi accentueren: zó doe je dat

wallen-wegwerken.jpg

Als jij wallen of donkere kringen hebt, wil je ze vast het liefst wegwerken. Maar wat als wij je vertellen dat je ze juist ook op een heel mooie manier kunt accentueren?

Een vermoeide blik is namelijk omgedoopt tot een heuse beautytrend. En daar zit een belangrijke boodschap achter.

Omarm je wallen en donkere kringen

Of het nou door een slapeloze nacht, een huilbui of simpelweg je genen komt: wallen en donkere kringen heeft iedereen (weleens). Toch doen we er alles aan om ze te verbergen met concealer en foundation. Maar dat helpt ook maar tot op zekere hoogte, wat tot frustratie en onzekerheid kan leiden. Zonde. Omarm je wallen wat meer, is de boodschap achter de beautytrend die de vermoeide blik juist viert.

Je wallen en kringen accentueren met make-up

Moet je make-up dan maar gewoon achterwege laten? Tuurlijk, als jij dat wilt. Maar je kunt je wallen en donkere kringen juist met make-up nog veel mooier accentueren. Bijvoorbeeld door ónder je ogen wat oogschaduw aan te brengen (een smokey eye bijvoorbeeld), een heldere eyeliner te trekken of een glittersteentje te plakken. Op deze manier trek je de aandacht precies naar waar je wallen en donkere kringen zitten, maar geef je het een mooi accent. Of juist door je bovenste oogleden extra opvallend op te maken, waardoor het juist mooi in evenwicht komt met je wallen.

Kijk maar naar onderstaande voorbeelden. De leukste boodschap van dit alles is dat jouw vermoeide blik nu gewoon hartstikke trending is. Doe daarmee wat je wilt.

wallen
wallen accentueren

Toch je wallen en donkere kringen zo veel mogelijk wegwerken en voorkomen?

Bron | Nieuwsblad
Beeld | Getty

Ook interessant