Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zijn je voeten al slipper- en sandaalproof?

voeten-sandalen.jpg

En dan is het ineens weer prachtig weer! Dus weg met die laarzen, dichte schoenen en gympen. Het is de hoogste tijd voor slippers en sandaaltjes! Maar zijn je voeten daar al klaar voor? Met deze tips gaat het lukken!

Schoon

Niets viezer dan vieze voeten en nagels! Maak een voetenbadje met daarin een speciale voetenbruistablet. Na het badje voelen je voeten weer schoon aan en ruiken ze heerlijk fris. Vergeet niet je nagels schoon te maken. Gebruik, om je voeten extra te verwennen, ook een speciale voetenscrub.

Eelt

Nu je voeten in een badje zijn geweest, kun je eelt makkelijker verwijderen. Gebruik hiervoor een speciale eeltvijl of een puimsteenblokje. Spoel je voeten af en smeer ze in met een goede anti-eeltcrème of voetencrème.

Masseren

Een voetmassage is dé manier om je voeten te laten ontspannen. En daar hoef je echt geen professionele reflexoloog voor te zijn, want dat masseren kun je makkelijk zelf. Wil je weten hoe? Klik dan hier.

Nagellak

Voor de finishing touch lak je je teennagels met een zonnig kleurtje. Zorg eerst voor een goede base coat en kies daarna je favoriete kleur. Welke kleuren in 2016 helemaal hot zijn? Appelrood, charcoal grey, warm beige en seafoam green.

Ook interessant