Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Achter de schermen Beauty

Kijk mee achter de schermen bij de herfst make-over in Margriet 41

Een nieuw seizoen, een nieuwe look. In Margriet 41 gaan zes lezeressen stralend het najaar tegemoet met een nieuw kapsel. Benieuwd hoe zo’n herfst make-over er achter de schermen aan toegaat? We liepen een dagje mee bij de make-over van Imke (47).

Zij krijgt door Hizi Hair een fris, nieuw najaarskapsel aangemeten.

De vrije hand

Imke van Cleemputte (47) werkt als doktersassistente, is getrouwd en moeder van twee dochters van 19 en 21. “Ik twijfel altijd tussen lang en kort haar. Als mijn haar lang is, draag ik het in een staart in of knip ik het ineens weer kort. Ik geef de kapper daarom ook helemaal de vrije hand, want ik weet het zelf gewoon niet.”

Luchtig en speels

Kapper Nathalie van Hizi Hair Nieuw-Vennep: “Imke heeft prachtige blauwe ogen die nóg beter uitkomen bij een donkere haarkleur. Om het geheel niet te massief te maken, komen er lichte, karamelkleurige accenten in haar haren. Deze maken het wat luchtiger en speelser. Imke heeft een lastige kruin aan de voorkant en daarom is het haar daar wat langer gebleven. Ook staat de lange lok mooi bij de vorm van haar gezicht.

Lees ook: Toe aan een nieuw kapsel? Dít zijn de haartrends van najaar 2020

Blij met de herfst make-over

“Dit kapsel heeft weinig styling nodig, gewoon droogblazen met de föhn is voldoende. Natuurlijk gaan er wel een hittebeschermer, olie voor de glans en een volumespray in het haar vóór het föhnen. Glad en glanzend haar is het mooist bij dit kapsel. Een glossy haarlak houdt het in model en geeft het een mooie glans.” Imkes reactie: “Nathalie heeft echt naar mij geluisterd: ik ben geen föhntype en hier hoef ik niet veel aan te doen. Ook de kleur is erg mooi. Ik ben er heel blij mee.”

Benieuwd naar de andere vijf make-overs? Die vind je in Margriet 41. Vanaf morgen in de winkel én online te bestellen via deze link (zonder verzendkosten).

Tekst | Astrid Telkamp
Fotografie | Bart Brussee
Styling |Nanja Brakenhoff
Visagie | Marja Hermes
Haar | Hizi Hair
Video | Nova Letschert

Ook interessant