Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Vet haar? Met deze kapsels merkt niemand er iets van

vet-haar.jpg

Het liefst lopen we elke dag met een frisse coupe de deur uit, maar we hebben nu eenmaal niet altijd zin (en tijd) om ons haar te wassen. Gelukkig is er een aantal kapsels waarmee je je vette coupe perfect kunt verbloemen.  

En wat wel zo fijn is: ze zien er ook nog eens leuk uit!

1. Simpele paardenstaart

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door clara✨ (@bladesofgory) op

Als je weinig tijd hebt in de ochtend, dan is een simpele paardenstaart perfect. Spuit van tevoren wat droogshampoo in je haar en bind je lokken vervolgens vast in een staart. Doordat je haar vastzit, heb je ook minder de neiging om er met je handen doorheen te gaan. Zo wordt je haar in elk geval niet nóg vetter.

2. Nonchalante paardenstaart

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MELBOURNE HAIR BLOGGER (@melbournehairblogger) op

Dit kost je wel wat extra tijd, maar geloof ons: die is het dubbel en dwars waard! Bind je haar vast in een paardenstaart en draai vervolgens een plukje haar om je elastiekje heen. Zet dat plukje vast met een speldje, zodat het net lijkt alsof je geen elastiekje in hebt. Trek wat plukjes uit de staart, zodat het geheel een beetje rommelig oogt.

3. Knot

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Прически Макияж?Катерина Курта (@kurtakatrin) op

Als je haar echt heel vet is, dan is een knot de beste optie. Spuit een beetje droogshampoo in je haar en borstel het goed door. Draai vervolgens je lokken in een knot en spuit er nog wat haarlak overheen. Om de knot nog iets nonchalanter te maken, kun je aan de voorkant wat plukjes lostrekken.

4. Half omhoog, half omlaag

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lena (@lena.anna.elisabeth) op

Heb jij liever niet je haren vast? Dan is deze stijl perfect voor jou. Pak alleen je bovenste lokken en maak die aan de achterkant vast. Spuit er nog een beetje haarlak over om je haar wat minder pluizig te maken.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Cosmopolitan
Foto | iStock/Instagram

Ook interessant