Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Vermoeide blik? Nu niet meer!

vermoeide-blik.jpg

Wakker worden terwijl de zon nog niet eens op is. Of een keer gewoon laat naar bed gegaan? Soms kan het moeilijk zijn je ogen goed open te krijgen en met een frisse blik de wereld in te kijken. Wij hebben 5 tips voor je waardoor je snel stralend voor de dag komt!

 1. Hydrateren
  Ga ’s ochtends direct vanuit je bed de badkamer in en gooi een flinke plens koud water in je gezicht. Het is even bikkelen, maar de koele temperatuur werkt ontzwellend: het laat de bloedvaten samentrekken en daardoor zal je er frisser en stralender uitzien.
 2. Koelen
  Als de plens water niet heeft geholpen: stop 2 lepels in de vriezer en leg deze op je ogen als ze koud genoeg zijn. De zwelling rond je ogen trekt weg en dat ziet er een stuk wakkerder uit!
 3. Masseren
  Even een verwenmomentje voor jezelf: masseer je huid wakker en breng zo je doorbloeding op gang. Is je huid te droog om lekker met je vingertoppen overheen te gaan? Gebruik dan een vochtinbrengend serum. Maar pas op dat je niet te hard in je ogen wrijft!
 4. Voeden
  Een vermoeide huid moet je flink voeden! Besteed speciaal aandacht aan het gebied rond je ogen. Bijvoorbeeld met een verstevigend massageserum.
 5. Maskeren
  Gebruik een matterende foundation voor een egale teint, en een concealer (kies voor een tint lichter dan je huidskleur) om de wallen onder je ogen te maskeren. Of gebruik deze 7-in-1 oog crème.

Ook interessant