Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Verklapt: de geheimen van een zijdezachte huid!

kneipp-margriet.png

De nieuwe verzorgingslijn van Kneipp®  Silky Secret biedt verzorgingsproducten met een subtiele geur, perfecte smeerbaarheid en een verbluffend huidresultaat. En niet te vergeten is ook deze lijn, zoals altijd bij Kneipp®, gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten.

Margriet samen met Kneipp®

  • ‘Had niet verwacht dat het zo lekker zou ruiken en het je huid zo zacht zou maken. Een zeer fijn product.'(Jasmijn, 39 jaar)
  • ‘Ik vind het een heerlijk product, had verwacht dat het niet zo goed zou intrekken. Vaak blijft er een vette laag achter. Maar ik ben gewoon heel erg tevreden over dit product. Mooi dat dat zonder conserveringsmiddelen kan.'(Natascha, 48 jaar)
  • ‘Met Kneipp weet je eigenlijk wel dat het altijd goed is, want het is gewoon altijd goed. Dit is een heerlijk en eerlijk product.'(Diana, 46 jaar)

Het testpanel was unaniem enthousiast en gaf de Kneipp® Silky Secret body lotion als rapportcijfer gemiddeld een 8,2!

De Kneipp® Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, zoals melkproteïnen, zijdebloesem en wonderolie. Deze dringen diep door in de poriën en zorgen voor een stralende teint.

kneipp-klein

Naast body lotion bestaat de Kneipp® Silky Secretlijn uit crème douche en badcrème die allemaal op elkaar afgestemd zijn qua zachte geur.
Kneipp® producten onderscheiden zich doordat ze zijn gemaakt op basis van planten & kruiden en  zonder conserveringsmiddelen.
Kijk voor meer informatie op Kneipp.nl/silkysecret

kneipp-logo-pay-off-natuurlijk-genieten-png

Ook interessant