Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zo verdwijnt die gele gloed uit je blonde of grijze haar

grijs-haar-trend-hip-2019.jpg

Blond of grijs haar is prachtig, maar soms krijgt het een beetje een gele gloed. De oorzaak is simpel: wit of grijs haar bevat weinig of geen pigment. Daardoor krijgt dit haar snel een gelige gloed door bijvoorbeeld, zonlicht, gechloreerd water, rook, voeding en medicijnen. Maar daar kun je iets aan doen!

Margriet samen met GUHL

Zilver verzorging

Met de juiste zilvershampoo houd je je haarkleur fris en mooi. De afgelopen weken hebben 127 vrouwen met natuurlijk of gekleurd blond of grijs haar* in samenwerking met hettestpanel.nl de Zilver-shampoo en het Anti-Geel-masker van GUHL getest. En dít vonden ze ervan.

Zilvershampoo

De zilvershampoo met noni en olie van GUHL vermindert de geelheid in het haar en zorgt voor een natuurlijke glans. 127 vrouwen hebben de shampoo getest en geven het product een 8,5.

87 % van de testers vindt dat de gele gloed verdwijnt door het gebruik van GUHL Zilver-shampoo.

Cindy (47): “De producten ruiken prettig en niet veel veel nodig voor goed resultaat”

Marjet (58): “Mijn haar is zachter, glanst mooi en de krullen komen terug. Het is alsof mijn haar blij is!”

Julia (60): “Een heel fijne shampoo om mee te wassen. Haar wordt heel zacht en ruikt lange tijd heerlijk. Het masker is ook fijn om te gebruiken. Trekt heerlijk in het haar en ruikt heerlijk. Haar is erg zacht terwijl ik eerst vrij stug haar had. Ook de gelige gloed is haast uit mijn haar verdwenen. Een aanrader!”

95% van de testers zou GUHL Zilver shampoo waarschijnlijk tot zeker nogmaals kopen.

Anti-Geel-masker

Het Anti-Geel-masker met noni en olie van GUHL verzwaart niet en vermindert geelheid effectief. De vrouwen die het hebben getest geven dit product een 8,2.

Sonja (74): “Wat een heerlijke shampoo en dat haarmasker is echt verslavend. Mijn witte haar heeft een prachtige zilverglans en voelt zacht en luchtig aan. Mijn haar oogt jeugdig en ik wil nooit meer anders dan deze GUHL zilver verzorging.”

Anita (63): “Ik had nog nooit een haarmasker gebruikt, maar het is er écht van opgeknapt. Het is mooier grijs en glanst weer!”

Desiree (40): “Heel fijn, lekkere geur. Zeker voor herhaling vatbaar”

91% van de testers zou GUHL Anti-Geel-masker waarschijnlijk tot zeker aanbevelen.

Ook op zoek naar verzorging die je blonde of grijze haar nog meer laat stralen? Ga naar GUHL.nl

*Onderzoek uitgevoerd door hettestpanel.nl
onder 127 vrouwen (februari, 2019).

 

Ook interessant