Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Veel plezier met je nieuwe haarkleur!

ilhr66r69ypa_selected_wide_1200.png

In samenwerking met Garnier Nutrisse

De haarkleuringen van nu  zijn mild, verzorgend en bevatten vaak ook natuurlijke ingrediënten voor mooi, gezond en glanzend haar. Redenen te over om die eerste grijze haren aan te pakken of jezelf op een nieuwe look te trakteren..

Help, de eerste grijze haren ontdekt!

De eerste grijze haren ontdekt? Of ben je al wat verder en wil je van je grijze look af? Kies een haarkleurproduct dat 100% grijsdekking biedt. De uitgroei kun je vervolgens makkelijk bijwerken door alleen het deel waar de uitgroei zichtbaar is bij te kleuren. Wist je trouwens dat 79% van de vrouwen grijs haar dé reden vindt om het haar te kleuren?

Wat doen natuurlijke ingrediënten in een haarkleuring?

Onderzoek heeft uitgewezen dat 88% van de vrouwen natuurlijke ingrediënten in een haarkleuring belangrijk vindt. Door het gebruik van verschillende oliën; zoals die van avocado, olijf en karité wordt je haar beschermd tegen uitdrogen en beschadigingen. Met een zijdezacht en stralend resultaat.

Hoe vaak kun je je haar kleuren?

Gemiddeld verven vrouwen per vier tot zes weken hun haar opnieuw. Op dat moment is de uitgroei vaak weer te zien. Als je dan je haar kleurt, pak je de uitgroei mee, en wordt ook de rest van het haar en de punten opgefrist. Mocht je alleen een uitgroeibehandeling toepassen, dan kun je dit elke twee weken doen. Je verft dan alleen het gedeelte waar de uitgroei zichtbaar is. Goed om te weten: wanneer je niet blij bent met je nieuwe haarkleur kun je 24 uur na het kleuren opnieuw je haar kleuren. Dit geldt voor alle haarkleuringen.

Wat doe je het beste als je grijs haar hebt?

Goudblonde tinten zorgen voor een natuurlijker effect bij grijs haar. Lichtblond geeft het grijze haar een subtiele tint en hoeft niet 100% te dekken, je uitgroei valt dan bijna niet op. Ben je wat ouder, dan kan het zijn dat je huid lichter wordt. Daardoor kan een haarkleur harder overkomen. Kies daarom voor een kleur die dichterbij je grijze tint ligt. Zo voorkom je een ‘hard’ effect. Bovendien is de uitgroei minder snel zichtbaar.

Vraag het de colorcoach!

Heb je verder nog vragen, of wil je meer weten over het zelf kleuren van je haar? Neem dan een kijkje op www.colorcoach.nl.


 

 

Bron: onderzoek & analyse uitgevoerd onder 1.390 vrouwen van hettestpanel.nl, waarvan 196 Garnier Nutrisse gebruikers (maart 2017).

Ook interessant