Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Uitgelopen mascara? Met déze tip is dat verleden tijd

tubing-mascara.jpg

Heb je net veel tijd besteed aan je make-uplook, is je mascara weer eens volledig uitgelopen. Gelukkig hebben wij de gouden tip.

En loop je nooit meer met panda-ogen rond.

Niet zomaar mascara

Ben je helemaal klaar met de zwarte kringen onder je ogen na een regenbui, het zwemmen of als je gehuild hebt? Probeer dan eens de tubing mascara. Net even anders dan je misschien gewend bent van een doorsnee mascara. In plaats van dat het borsteltje slechts een dun laagje pigment aanbrengt op je wimpers, legt de tubing-variant er als het ware een soort buisje omheen. Hierdoor zijn ze in feite 360 graden bedekt.

Hoe verwijder je het van je wimpers? 

Maar als het zo superwaterproof is… hoe krijg je het dan weer van je wimpers af? We hebben natuurlijk geen zin om eindeloos te moeten boenen. Gelukkig is het verwijderen van tubing mascara juist eenvoudiger, waardoor het ook geschikt is voor gevoelige ogen. Je spoelt simpelweg je gezicht af met water en zorgt ervoor dat je ogen nat zijn. Vervolgens sluit je je ogen en trek je voorzichtig met je vingers de ‘buisjes’ van je wimpers af. Was het zwarte pigment van je handen af en je bent helemaal klaar. 

In onderstaand filmpje zie je hoe je de tubing mascara het best kunt aanbrengen en verwijderen:

Dit is een van de best beoordeelde tubing mascara’s:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron| MonStyle, Goedgevoel.be
Beeld | iStock

Ook interessant