Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Met dit onverwachte hulpmiddel krijg je simpel en snel langere nagels

witte-vlekjes-op-nagels.png

Mooie lange nagels willen we allemaal. En het liefst willen we daar niet eindeloos op wachten. Wat kun je doen om ze zo snel mogelijk te laten groeien? Probeer dit zelfgemaakte middeltje. Wedden dat ze in no time een stuk langer zijn?

Handig hulpmiddel

Het enige wat je nodigt hebt, is een citroen en een beetje olijfolie. Meng 1 eetlepel citroensap met 3 eetlepels olijfolie in een kommetje en verwarm dit mengsel 20 seconden in de magnetron. Vervolgens laat je je nagels hier tien minuten in weken. Probeer dit elke dag te herhalen voor een optimaal resultaat. Tip: neem deze snelle schoonheidsbehandeling op in je ochtend- of avondroutine, zodat het een gewoonte wordt en je geen dag overslaat.

Gezondheidsvoordelen van citroen

Citroen staat ook wel bekend als een vitaminebommetje. De citrusvrucht bevat onder andere een hoge concentratie vitamine C, een vitamine die belangrijk is voor een gezond immuunsysteem. Vitamine C kan je helpen beschermen tegen verkoudheid en griep én bevordert de natuurlijke groei van je nagels. Een extra voordeel van citroen: omdat de vrucht een natuurlijk bleekmiddel is, krijgen gelige nagels weer een mooi wit randje.

Bron | trendalert.nl
Beeld | iStock

Ook leuk en interessant om te lezen

Bekijk ook eens

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant