Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Trucje: In 15 seconden langere wimpers

oogcreme.png

In de ochtendspits is het vaak haasten met föhn, wimperkruller en mascara om je op te maken voor een nieuwe (werk)dag. Heb je dit gereedschap toch al in de aanslag? Probeer dit beautytrucje eens. Een wakkere oogopslag gegarandeerd.

Net wakker en nog wat kleine ‘slaapogen’? Met een wimperkruller kun je je wimpers er langer laten uitzien waardoor je ogen groter en wakker lijken. Heb je de föhn bij de hand? Probeer dan het volgende.

Wat heb je nodig?

Een föhn en een wimperkruller.

Hoe werkt het?

Gebruik een föhn om de wimperkruller snel 15 tot 20 seconden te verwarmen. Zorg dat de kruller warm wordt maar niet te heet. Voel vóór het krullen even met je vingertoppen aan de wimperkruller. Zorg dat je je vingers niet brandt (even blazen koelt de kruller direct af). Krul voorzichtig je wimpers. Maak af met een paar laagjes mascara.

Resultaat:

Een paar dagen lang prachtige, éxtra gekrulde wimpers!

Handige-hoekjes-truc:

Je wimpers lijken langer als ze mooi naar buiten krullen. Met mascara kun je ze goed los van elkaar krijgen. Een handig wimpertrucje zie je hier in de video: style de buitenste wimpers in de richting van je slapen om ze mooi lang te laten lijken.

 

Wat is jouw snelle truc voor perfecte lange wimpers? Deel het hieronder!

Ook interessant