Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Trends en tips voor Blondines en Brunettes

haarmodel11-jpg.jpg

De nieuwste trends voor het aankomende voorjaar en de zomer zijn bekend! Margriet.nl heeft speciaal voor alle blondines en brunettes een aantal tips op een rijtje gezet. Zo is uw kapsel ook klaar voor de lente en de zomer!

haarmodel1Brunettes
Voor de brunettes onder ons is de trend van aankomend seizoen om de aanzet donkerder te maken dan de punten. Vooral chocolade en caramel tinten zijn erg mooi en geven een beetje warmte aan uw kapsel. Maar ook de koele tinten mogen deze zomer.
Als u bij de kapper bent om uw aanzet donkerder te laten kleuren, vraag dan de kapster om de aanzet extra te masseren. Zo voorkomt u een donkere rand.
Gebruik een koele shampoo zodat uw haar niet nog warmer lijkt door de zon. Ook het knippen van de punten verfrist de coupe.

Bekijk nu het filmpje met de tips voor brunettes!

Blondines
Contrast geeft volume, en dit is dan ook dé nieuwe trend. Dit kunt u doen door de punten lichter te maken. We raden u wel aan om dit bij een kapsalon te laten doen. Ook al kost het misschien meer, het wordt echt mooier. Belangrijk is dat u de kleur mooi natuurlijk houdt.
Veel vrouwen willen van bruin naar blond. Maar als u een donkere opslag hebt, zoals donkere wenkbrauwen en donkere ogen, dan is blond wel vaak een extreme stap. Het is moeilijk om donker haar lichter te krijgen. Vaak krijgt u pas in 2 stappen het echte mooie blond.
Bij het wassen van uw gekleurde blonde haar moet u altijd een shampoo gebruiken voor gekleurd haar. Ook een conditioner is erg aan te raden. Om vergeling tegen te gaan, bestaan er speciale violetshampoos. Een keer per week een haarmasker doet wonderen en houd uw haar gezond. Als u uw haar vaak wast, spoel uw haar dan het liefste na met koud water. Dit zorgt ervoor dat uw haar een mooiere glans krijgt.

Bekijk nu ook het filmpje met tips voor blondines:

Bron: Zie.nl, Styletoday.tv

Ook interessant