Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Tijd voor een relaxdag!

mythic-oil-masker.jpg

Hoe fijn is het om af en toe een moment voor jezelf in te plannen? Doe daarom alle deuren op slot, zet een muziekje aan en haal fijne crèmes in huis om je lichaam een oppepper te geven. Kortom: wellness @ home! 

Heb je een drukke week achter de rug? Gun jezelf een relaxdag. Ons lichaam en huid is namelijk af en toe gebaat bij rust. Natuurlijk kun je hiervoor naar de sauna gaan, maar met een dagje wellness @ home hoef je helemaal niet de deur uit.

Wat kun je allemaal doen op zo’n verwendag? Natuurlijk eerst even lekker uitslapen, verse sinaasappelsap persen en een krantje of tijdschrift lezen. Geen gehaast op deze dag, dus als je tot 13.00 uur in je pyjama blijft hangen is dat helemaal niet erg. Ben je klaar om je lichaam een oppepper te geven? Trek je dan terug in de badkamer met deze fijne producten!

Scrub je lichaam! 
Alsof je in de hammam bent, zo voelt het als je je lichaam met deze scrub insmeert. Deze scrub bestaat uit een natuurlijke donkere lavamodder (Rassoul) uit de warme, vruchtbare vallei van Marokko op basis van de meest zuivere mineralen van de aarde. Het zorgt voor een diepgaande reiniging en goede bloedcirculatie van je huid.

Masker voor het haar
Net als je lichaam heeft ook je haar af en toe een oppepper nodig. Een shampoo en conditioner zijn hiervoor niet genoeg, dus met een keer per week een haarmasker maak je je lokken erg blij. Van dit fijne haarmasker  gaat je haar meteen weer glanzen. Hoe te gebruiken? Inmasseren en na een drie minuten uitspoelen.

Kaarsjes aan…
Bij een ZEN-momentje horen natuurlijk kaarsjes. Deze parfumkaars van JANZEN is net nieuw en laat je hele badkamer in no time heerlijk ruiken. In totaal zijn er zes verschillende geuren. Wij gaan voor de Bergamot & Tonka beans.

 

[sm-iframe height=”1200″ src=”http://actie.margriet.nl/20/v1.cfm?id=BF838466-D98D-EE38-1C12-888862EE90F9″]

 

 

 

 

Ook interessant