Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Strakke billen door witlof

m1nx9m7chufn.png

Uiterlijke schoonheid begint van binnen. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom staat er voortaan vaker witlof op het menu! Waarom? Het voorkomt cellulitis en je krijgt er een strakkere huid van. Lang leve de beautyfood!

 

 

 

We kunnen smeren wat we willen, maar uiteindelijk geeft het voedsel dat we eten de doorslag voor een mooi uiterlijk. Zo bevatten bijna alle groenten werkstoffen die goed zijn voor huid, haar en nagels. Je zou bijna denken dat crèmes hierdoor overbodig zijn. Ook voor cellulitis? Ja!

Strakke huid

Voor het verminderen van cellulitis is witlof de groente die je wat vaker in je boodschappenmandje mag gooien. Deze groente bevat namelijk veel vitamine C en kalium. Hierdoor heeft witlof een vochtafdrijvende werking en dat is weer goed om een strakke huid te krijgen.

Houd je niet van witlof? Er zijn gelukkig nog veel meer groenten waarvan je een strakke, stevige huid krijgt. Zet ze op je boodschappenlijstje!

– Aubergine

Heeft net als witloof een vochtafdrijvende werking doordat het  veel van het mineraal kalium bevat.

– Broccoli

Deze groente wordt beschouwd als de ‘gezondste groente’ onder alle groenten om zijn beschermde werking tegen kanker. Daarnaast helpt broccoli ook om een jonge, stevige huid te krijgen. Ook van andere koolsoorten, zoals bloemkool, rodekool en wittekool, krijg je een stevige huid.

– Komkommer

Onmisbaar in de keuken omdat hij veel sulfaten bevat. Sulfaten helpen om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Wederom goed om cellulitis tegen te gaan.

– Paprika

Een groente die je vast geregeld eet. Ze zijn goed tegen huidveroudering en zorgen dat je huid steviger wordt. Ga bij voorkeur voor rode of gele paprika’s. Hoe feller de kleur van het fruit of de groente, hoe beter!

– Zeewier

Kun je dat eten? Ja! En het heeft ook nog eens een enorme kracht. Algen bevatten namelijk essentiële vitaminen, mineralen, jodium en oligo-elementen. Goed voor de ontgifting van de huid!

Bye bye cellulitis? Bekijk ook dit lekkere recept met witlof!

Ook interessant