Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Cruella de Vil is dé inspiratiebron voor de laatste haartrend

cruella-de-vil-split-hair-dye-haarkleur-haartrend.jpg

Wil je eens iets gewaagds proberen met je kapsel? Dan kan Cruella de Vil, de Disney-schurk uit 101 Dalmatiërs, zomaar eens je inspiratiebron zijn. Haar coupe weerspiegelt namelijk precies de haartrend van dit moment: split hair dye.

Een haarkleurtechniek waar je wel een durfal voor moet zijn, maar die mooier en subtieler kan staan dan je misschien denkt. Kijk maar.

Split hair dye

Split hair dye is een kleurtechniek waarbij je het haar met een middenscheiding splitst en beide kanten in een andere kleur verft. Bijvoorbeeld de ene kant in het wit en de andere kant in het zwart, zoals Cruella de Vil. Maar je kunt het nog bonter of juist veel subtieler maken.

Lees ook:
Met déze app kun je zien of een andere haarkleur je goed staat

Denk bijvoorbeeld aan rood en blauw, of juist twee verschillende tinten blond of bruin. Die subtielere optie spreekt jou, zeker als je een zekere leeftijd al gepasseerd bent, misschien meer aan. Maar hou jij wel van een beetje bekijks? Dan vind jij een van onderstaande knalkleuren misschien wel fantastisch. Doe wat inspiratie op, voor zowel lange als korte kapsels:

Cruella de Vil is hot

Dat (het kapsel van) Cruella de Vil nu weer zo in de spotlights is, komt ook door de 101 Dalmatiërs-prequel die binnenkort uitkomt. In Cruella kruipt actrice Emma Stone (op de foto’s hieronder) in de huid van de slechterik in haar jongere jaren. Want hoe is Cruella zo evil geworden? Iets wat we in de tekenfilm van 1961 en de live-actionfilm uit 1996 nooit eerder zagen.

Cruella de Vil 2021
Cruella de Vil 2021

Nog meer inspiratie voor een (bijzondere) haarkleur

Is de split hair dye voor jou een stapje te ver? Misschien vind je in een van deze artikelen hét plaatje waarmee je naar de kapper wilt:

Bron | Tyla
Beeld | Brunopress

Voice Uitdaging

Nu we allemaal meer thuis zitten, beginnen de dagen soms een beetje saai te worden. Daar hebben we iets leuks op bedacht: de Margriet Mini Challenge. Krijg dagelijks een inspirerende uitdaging voor thuis die je dag nét een beetje leuker maakt. Hoe? Simpel! Praat met Margriet via je Google Home óf de gratis Google Assistent op je telefoon of tablet. Klik hier om direct jouw eerste uitdaging te krijgen. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant