Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Speciaal voor brunettes: dit is de meest subtiele, mooie haartrend van het moment

rose-brown-hair-brunettes.jpg

Met blond kun je alle kanten op als je erover denkt een tint aan je natuurlijke haarkleur toe te voegen. Vorig jaar was een roze coupe dan ook al een hit onder blondines. Maar met de komst van een nieuwe haartrend hoeven brunettes deze hippe kleur voor hun kapsel niet langer over te slaan.

Wil je als brunette je haar in een lichte kleur als roze verven, dan ontkom je er niet aan om het te bleken. Gezond is anders, en daarom sloegen de meeste bruingelokte vrouwen deze grote trend van 2017 liever over. Rose brown hair biedt de oplossing: hiermee leg je een uiterst subtiele en tegelijk prachtige roze gloed over je bruine haar.

Trendy en smaakvol koperroze

haartrend voor brunettes komt van de Australische haarstylist Thi Thao Thu. Om rose brown hair te realiseren begint de kapper met een Olaplex-behandeling om de kans op beschadiging te minimaliseren, vervolgens gaat hij of zij aan de slag met rode en bruine haarverf. Het resultaat is een koperroze haarkleur die opvalt maar tóch subtiel is. Stijlvol, smaakvol en helemaal van nu.

Kijk zelf maar. Prachtig, toch?

Een bericht gedeeld door THI (@hairby_teee) op

Een bericht gedeeld door THI (@hairby_teee) op

Bron | elle.com.auallure.com
Beeld | iStock, Instagram

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook leuk om te lezen

Deze video mag je niet missen

Creatief met groen: zo maak je deze parapluvaas.

Ook interessant