Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

12x sneakers met een printje

sneakers-met-een-printje.png

Deze zomer kun je er niet omheen: sneakers met een printje. Ze zijn vrolijk, lopen lekker – want ze zijn immers plat – en passen ook nog eens goed bij al die leuke zomerse outfits. Margriet selecteerde twaalf mooie exemplaren.

Je bent nooit te oud voor sneakers? Oké, een afgetrapt, vies paar is meer iets voor scholieren en studenten, maar de wat nettere variant kan altijd en bij iedereen. Ze staan prima, wat voor figuur je ook hebt, en je kunt er alle kanten mee op.

Verschillende prints

Veel van de sneakers die je deze zomer ziet, zijn voorzien van een printje. Van fruitige tot dieren- en bloemenprints. Houd je niet van opvallende prints, dan zijn er ook voldoende sneakers meteen wat  subtieler dessin, zoals streepjes, stippen en andere grafische figuren.

Als je van bloemen houdt, zijn deze sneakers helemaal leuk! 

Hoe draag je sneakers?

Sneakers staan het mooist onder een zomerse broek of een gewonen spijkerbroek. Draag daarboven een simpel T-shirt of mooie trui. Ook onder een lange jurk met een lengte tot net boven de enkels staan sneakers mooi. Ben je iemand die graag korte broeken draagt, dan komen sneakers ook goed van pas.

Deze sneakers hebben geen veters. Ook handig, want je stapt er zo in! 

En ook als je van subtiele prints houdt, heb je voldoende keus. 

Heb jij ook al sneakers met een printje in huis?  

Ook interessant