Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Queen Elizabeth draagt al sinds 1989 déze kleur nagellak (en die kost maar een paar euro)

queen-elizabeth-draagt-al-sinds-1989-deze-kleur-nagellak.jpg

Wist je dat de 91-jarige queen Elizabeth al sinds 1989 precies dezelfde kleur lak op haar nagels draagt? That’s right, als de koningin van Groot-Brittannië tevreden is over een product, blijft ze het trouw.

Zo bezit ze ook tweehonderd verschillende versies van één tas en reist ze nergens naartoe zonder dat haar favoriete dessert binnen handbereik is. Wat dat toetje is? Een stukje van de inmiddels beroemde Chocolate Biscuit Cake waar de Queen al tachtig jaar dol op is.

Favoriete nagellak

Terug naar haar nagels, want om welke lak gaat het en wat mag dat kosten, zo’n adellijk lakje? Komt-ie. De nagellak die her royal highness Elizabeth al 28 jaar voor haar koninklijke nagels gebruikt heet… tromgeroffel: Ballet Slippers van Essie! Op de site van het bedrijf is te lezen dat ze rond 1989 een brief ontvingen van de kapper van de koningin, waarin hij schreef dat queen Elizabeth nooit meer een andere kleur op haar nagels wil dan deze subtiele, zachtroze tint.

Hebben?

Je nagels lakken in dezelfde kleur als her majesty the queen? Bestel de nagellak van Essie online voor nog geen tien euro.

Ook handig om te weten

Rode nagellak verwijderen zonder knoeien? Zo pak je het aan!

Nog meer originele en praktische nageltips

Bron | standard.co.uk
Beeld | Essie, APN, Instagram

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant