Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Handig: met dít poedertrucje kun je langere wimpers creëren

handig-met-dit-poedertrucje-kun-je-langere-wimpers-creeren.jpg

Sommige mensen zijn van nature gezegend met lange, volle wimpers, maar niet iedereen heeft dit geluk. Nu kun je natuurlijk naar nepwimpers of wimperextensions grijpen, maar wist je dat je ook heel makkelijk zelf wat meer lengte en volume kunt creëren?

En het fijne is dat je hier alleen maar wat fixerend poeder voor nodig hebt.

Langere wimpers

Wij kwamen op YouTube een handige video tegen waarin een vrouw stap voor stap uitlegt hoe ze vollere wimpers krijgt. Nu kunnen sommige beauty-tutorials nog weleens ingewikkeld zijn, maar deze is dat gelukkig niet. Sterker nog: je hoeft helemaal geen moeilijke handelingen uit te voeren om je wimpers voller te krijgen; je hebt alleen een kwastje en wat poeder nodig.

Lees ook: Dankzij dít concealertrucje kun je je wimpers meer volume geven

Stappenplan

De vrouw laat zien dat je eerst je wimpers moet krullen met een wimperkrultang. Vervolgens breng je een laagje mascara aan en pak je een dun kwastje erbij. Je kunt het kwastje gebruiken dat je normaal gesproken voor je oogschaduw gebruikt, maar je kunt ook een schone kwast gebruiken. Dompel de kwast onder in de fixerende poeder, tik het een beetje af en breng de poeder vervolgens aan op je wimpers. Het is de bedoeling dat de mascara nog een klein beetje nat is, zodat de poeder goed kan hechten.

Vervolgens breng je nóg een laagje mascara aan. Als het goed is zien je wimpers er nu stukken voller uit. Zijn je wimpers een beetje klonterig geworden? Dan moet je ze naderhand even doorkammen met een wenkbrauwborsteltje. De poeder kan er namelijk voor zorgen dat de mascara er niet in één keer mooi op zit, maar dat kun je dus heel gemakkelijk oplossen door ze even goed door te kammen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | YouTube
Beeld | Getty Images

Ook interessant