Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Deze onverwachte oogschaduwkleur laat je ogen nóg meer stralen

oogschaduw-ogen-stralen.jpg

Nu de feestdagen eraan komen, is ook de tijd van het experimenteren met make-up weer aangebroken. Op dit gebied heeft iedere vrouw wel een vraag. Want hoe krijg je de puntjes van je eyeliner gelijk, hoe kun je het best je lippen omlijnen en hoe breng je de perfecte basismake-up aan? 

Naast een mooie basis pakken we graag uit met een felle lipstick of een schitterende oogschaduw. Maar welke tint past het best bij die van jouw ogen? Er zijn tenslotte nogal wat kleuren om uit te kiezen. Volgens de beauty-experts van Refinery29 is zilveren oogschaduw het antwoord. En dat geldt wat hen betreft voor iedereen, of je nu bruine, groene, grijze of blauwe ogen hebt.

Stralende ogen

Zilverkleurige oogschaduw zou ervoor zorgen dat je ogen beter uitkomen: ze stralen meer door de zilveren glinstering en zien er helderder en frisser uit. Fijne bijkomstigheid: een oogschaduw in deze tint is natuurlijk hartstikke feestelijk. En daarmee bij uitstek geschikt voor de kerstdagen.

In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe je zilverkleurige oogschaduw het best kunt aanbrengen voor een feestelijk en fris effect.

Wil je de look ook proberen? Deze zilverkleurige oogschaduws zijn er heel geschikt voor.

Bron | Refinery29
Beeld | iStock

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Deze vijf planten schijnen wonderen te doen voor je nachtrust. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe dat precies zit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant