Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Déze nieuwe beautytrend met ontharingspoeder vliegt het internet over

ontharingspoeder.jpg

De app TikTok is momenteel dé plek waar je moet zijn om de nieuwste beautytrends en -hacks in de gaten te houden. Zo er is nu een nieuwe hype die massaal wordt uitgeprobeerd: ontharingspoeder.

Even je benen insmeren en: hallo, glad babyhuidje!

Magisch ontharingspoeder

Het product waar men zo enthousiast over is heet Magic Shaving Powder. Het is Amerikaans, maar wij hebben even gespeurd en het is gelukkig ook in Nederland te verkrijgen, zoals hier bijvoorbeeld. De Magic Shaving Powder is een product dat bedoeld is voor mannen om hun gezicht te ontharen zonder bultjes of ingegroeide haren. Iemand op TikTok besloot te proberen of vrouwen er ook hun lichaamshaar mee weg kunnen halen. En dat bleek heel goed te werken.

Simpel en snel

Het ontharen met de poeder is simpel: meng de poeder met gelijke delen water tot er een wit smeersel ontstaat. Smeer dit op het gebied dat je wilt ontharen (het haar moet wel een paar millimeter lang zijn), en laat het vijf tot tien minuten intrekken. Veeg het hierna weg met een doekje en spoel je huid na met lauwwarm water. En klaar! Nu zou je dus een zijdezachte, haarloze huid moeten hebben.

Dode huidcellen

De vrouw in de onderstaande video geeft wel het advies om na het ontharen ook je benen even te scrubben en hydrateren, omdat de poeder ook dode huidcellen weghaalt. Een scrub zorgt daarna voor een éxtra glanzend resultaat.

@alyssamariegray

works EVERYWHERE y’all.. ##magicshavingpowder ##thingstiktokmademebuy ##beautyhacks ##legs ##smooth ##walmart ##walmartfinds ##got2bhome ##SoapBop

♬ original sound – alyssamariegray

Bron | Glamour
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant