Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

O, dus zó krijg je vollere wimpers!

make-up-blue-eye-with-long-lashes-with-black-mascara.jpg

Een zwoele blik vanonder volumineuze wimpers: het effect van mooie volle wimpers kennen (en willen) we allemaal. Het geeft je ogen en je uitstraling net dat beetje extra. Olala, met dit simpele trucje heb je ze zo!

Trucs en tips om er nog mooier uit te zien: wie houdt daar nou niet van? Zo schreven we eerder over een trucje waarmee je mascara snel en eenvoudig aanbrengt, zodat het de hele dag mooi blijft zitten, waarom deze mascara het internet veroverde en hoe je klontjes in je mascara kunt oplossen.

We hebben ook deze tip op Purewow gevonden. Een modeontwerpster (en moeder van drie) liet zich in een interview ontvallen wat het geheim achter haar prachtige volle wimpers is. Het is bijna te simpel voor woorden, maar het proberen meer dan waard…

Dit heb je nodig:
Een oude(re) mascara die al iets is uitgedroogd. Neem trouwens geen mascara die ouder is dan drie maanden, dan hebben bacteriën de vrije hand gekregen en liggen vervelende infecties op de loer. Bovendien heb je een mascara nodig die nog lekker vloeibaar is.

Zo pak je het aan:
Begin met een laagje mascara uit je oude roller. Zo heb je een goede ondergrond voor het creëren van volume. Daarna breng je met een nieuwe roller een tweede laagje aan. Dat zorgt ervoor dat de wimperhaartjes worden gescheiden en voegt je wimpers mooi glanzen.

Wat het resultaat belooft? Volle wimpers zonder klontjes en een zwoele oogopslag.

Bron: Purewow
Bron: iStock

Lees ook

Rotklusje? De afzuigkap schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!
Dit is de vieste plek op het toilet (en het is niet de wc-bril!)
Vlekken en kringen op je matras: zo krijg je ze schoon

Bekijk ook:

Meer artikelen van Margriet lezen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief 

Ook interessant