Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Dit zijn de mooiste en meest trendy haarkleuren van deze herfst

dit-zijn-de-mooiste-en-meest-trendy-haarkleuren-van-deze-herfst.jpg

De zomer is nog niet voorbij, maar toch kan je vast gaan nadenken over je coupe voor het nieuwe seizoen. Daarom zetten we hier de mooiste haarkleuren voor het naderende herfstseizoen voor je op een rijtje.

Deze kapsels zijn stylish én toegankelijk tegelijk.

1. Espresso black

De naam verraadt het al, het gaat hierbij om een erg donkere kleur bruin. Waar de kleur in de zon een bruine gloed heeft, lijkt deze op wat minder lichte plekken zelfs wel zwart. Dit is een perfecte kleur voor het seizoen omdat het toepasselijk is voor de zonnige dagen die ons tegemoet komen, maar ook zeer passend bij de donkere dagen die nog in het verschiet liggen.

2. Kaneelbruin.

Deze herfst zullen we steeds meer haarkleuren tegenkomen met een warme gloed zoals kaneelbruin. Deze bijzondere kleur heeft een warme bruin/rode tint die past bij het seizoen waarin de bladeren rood kleuren.

Getty images

3. Asbruin en asblond.

Waarschijnlijk ben je nog niet zo bekend met asbruin als je bent met asblond. Voor deze herfst is deze lichtere kleur die matched met de seizoenskleuren perfect. Ook asblond maakt weer een comeback deze herfst. Voor wie denkt dat blond alleen geschikt is voor het warmere weer, zit verkeerd. Deze kleur kan namelijk ook perfect gestyled worden in de koudere dagen.

4. Chocoladebruin

Voor wie espresso black te donker is en kaneelbruin te licht, is hier chocoladebruin. Deze diepe, chocoladebruine haarkleur staat heel mooi in combinatie met winterse kleuren als rood, blauw en goud.

Getty Images

5. Koper.

Deze kleur is vooral prachtig bij natuurlijke roodharigen, maar wees vooral niet bang deze kleur uit te proberen wanneer je geen rood haar van nature hebt. Het is een kleur die past bij kort en lang haar en elke outfit wat meer opfleurt.

Bron | Cosmopolitan, Marie Claire, Harper’s Bazaar
Beeld |iStock

Ook interessant