Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Mooi door écht handige beautyapps

social-media.png

Je beauty-routine kan best wat hulp gebruiken. Er prachtig uitzien met veel minder moeite? Dat kan! Deze apps helpen je een handje.

Make-up Genius

Toe aan een nieuwe look? Scan je gezicht en deze app van L’Oréal Paris laat zien hoe diverse mak-upstijlen jou staan. Je kunt direct zien welke producten je nodig hebt en ze via de app online bestellen. En dankzij de videotutorials creer je de look snel zelf. (Gratis)

Skindeep

Is je lievelingsproduct wel zo lief voor je? Smeer je geen schadelijke stoffen op je huid? Skin Deep checkt het voor je. Scan de barcodes van cremes, lotions en shampoos en zie direct hoe ‘gevaarlijk’ ze zijn. (Gratis)

Hair Color

Nieuw seizoen, nieuwe look, nieuwe haarkleur? Probeer het eerst virtueel uit voor je met verf aan de slag gaat. Hair Color laat je zien hoe verschillende haarkleuren eruitzien bij jouw kapsel. (Gratis)

Beat the microbeed

Microbeeds zijn minuscule bolletjes plastic in verzorgingsproducten. Via het doucheputje komen ze uiteindelijk in zee terecht en in de voedselketen. Bewuster scrubben? Scan je producten op microbeads (Gratis)

Beautylish

Alles op beautygebied verzameld! Videotutorials voor het opsteken van je haar of het creëren van mooie oogmake-up, recensies van producten, inspirerende foto’s en een forum met gebruikers en experts. Om uren te kijken!

Dit en meer lees je in  Margriet Beauty Special 3/ 2015. Deze kun je online bestellen.

margriet-beauty

Ook interessant